רשת מסעדות Frame Chef & Sushi Bar מרחיבה את תפריט הדגים ופירות הים בטעם קולינארי חוצה יבשות ולקינוח גם מנות חדשות בגזרה המתוקה. בין המנות בגזרת פירות הים והדגים:
דג בקארי צהוב בליווי אפונה, במיה, בקצ'וי, שעועית וברוקולי בתוספת אורז לבן.
מחיר: 118 ₪
קדרת פירות ים תאילנדית - שרימפס, קלמרי, מולים, ברוטב חלב קוקוס, צ'ילי מתוק בנוסח בנקוק, קוביות קריספי רייס. מחיר: 98 ₪

קדרת שרימפס מלזית - בייבי שרימפס, למון גראס, בק צ'וי ועשבי תיבול, צ'ילי חריף מוקפצים ברוטב קארי צהוב עדין, עם תוספת אורז. מחיר: 86 ₪

מיקס פופקורן - שרימפס וקלמרי מטוגנים בטמפורה, מוקפצים בספייסי מיונז יפני עם טוגרשי ויוזו. מחיר: 92 ₪

טבעות קלאמרי בטמפורה - קלמרי בטמפורה יפנית מוגש על מצע עלי בייבי בליווי רוטב איולי. מחיר: 79 ₪

בגזרת הקינוחים, שילוב של טעמים היוצרים רבגוניות קולינארית בחך:
סושי קוקוס - קרם פטיסייר, בליווי רוטב פסיפלורה מנגו, קרם קוקוס. מחיר: 48 ₪

פבלובה מנגו - מרנג, קרם מנגו עם רוטב פירות יער ( ללא גלוטן). מחיר: 52 ₪

בורלה נפוליאון - קרם בורלה וניל עם רוטב בננות מקורמלות. מחיר: 48 ₪

ביצת הפתעה לבנה - כדור שוקולד במילוי לוטוס ורוטב לבן על בסיס מסקרפונה וקרמבל אגוזים. מחיר: 56 ₪
FRAME CHEF & SUSHI BAR
פריים רמת החייל, ראול ולנברג 2, תל אביב, טלפון: 03-6498080 שלוחה 2,
פריים ראשון לציון, הראשונים 2, טלפון: 03-6498080 שלוחה 3
חדש! סניף משלוחים פריים אורבן – המסגר 38 תל אביב, טלפון: 03-6498080 שלוחה 3
ובאתר >>