כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
כחלק מטרנד עולמי שדוגל בטשטוש הגבולות בין המינים, גם תחום האופנה מציע מגוון פריטים יוניסקס. מיזם ה"שפגאט סטור" שדואג תמיד להביא בשורות אופנתיות פורצות דרך, משיק לראשונה בישראל יריד POP UPששובר את המוסכמות ומציע אופנת נשים, אופנת גברים וכל מה שביניהם. שמרנות והפרדה – Out ; טשטוש גבולות בין המינים - In.
ה"שפגאט סטור" פונה לגברים ונשים כאחד, אבל לא לכל אחד. רק למובילי הדרך: החדשנים, הנועזים, הבטוחים בעצמם, אלו שמוכנים לנסות ולהתנסות. כל זאת תחת המסר החופש להיות מי שאני!
מיטב מעצבי האופנה נפגשים במקום אחד. ה"שפגאט סטור" מציע תמהיל מבטיח ומעניין של מיטב מעצבי האופנה בתחום היוניסקס, ללא הגדרה מגדרית, אך עם מאפיינים תרבותיים ברורים וייחודיים. 30 מעצבים ישראלים בתחומי האופנה, אקססוריז והתכשיטים יציגו באופן אישי את קולקציות הקיץ שלהם במהדורות מיוחדות והנחות לרגל האירוע.
ה"שפגאט סטור" יחגוג את האירוע ה-10 במסגרת פסטיבל התרבות הגאה "EXPO" במתחם קונספטואלי מושקע ויפעל במשך חמישה ימים 8/6-12/6 בין השעות 10:00-21:00.
כמה: 50 ₪ עד 750 ₪