לחם ארז ממשיכים להפתיע ומשיקים תפריט חדש עם מנות חדשות כמו שקשוקה תרד, דגים וכריכים ומנות בהשראת מטבחים שונים מהעולם.
בשישי בצהריים ביום די שמשי החלטתי לעלות ללחם ארז שבכרמל לבוהוריים (ארוחת בוקר/ צהריים. למרות הפיתוי להזמין ארוחת בוקר, החלטתי ללכת על משהו מעניין יותר ולחקור את המנות המיוחדות.
הזמנו ארוחת הבוקר שהגיעה במגש פח והייתה די סטנדרטית, למעט מבחר המאזטים שהיה מגוון למדי וכלל לימון כבוש, אבוקדו, טונה, קונפיטורה, גבינות, פסטו ועגבניות מיובשות וסלט בורגול. ביצים לבחירה, פרוסות לחם לבן ולחמנייה מקמח מלא.
_

צילום: דוד יוסף שמואלי
אחד הדברים המועדפים עליי בארוחת הבוקר הוא הריבה. אני מעריצה של קונפיטורת תות שמכינים במקום (ובכלל של תותים) ובין אלה שטעמתי עד היום,
זו של לחם ארז היא המנצחת והפלוס הוא שניתן כאן גם לקנות הביתה.
הזמנו גם כריך גבינות צאן, המוגש כאן בשני כריכונים עם סלט ירקות, זיתים וסלט חצילים. הטעם היה מצוין. גבינת הפקורינו הקשה והארומטית היתה דומיננטית מאוד וחשוב לציין שהכריך הזה לא ממש מתאים למי שלא אוהב גבינות בעלות טעם דומיננטי וחזק. העגבניות המיובשות השתלבו מעולה עם גבינת העיזים, עלי הפטרוזיליה, ממרח הארטישוק וגרידת הלימון יצרו שילוב מהמם-
פשוט טעם גן עדן.
היה זה סנדוויץ' מקורי, טעים ומרען.

צילום: דוד יוסף שמואלי
לסיום הזמנו
מנת מוזלי טעימה ובריאה לארוחה וקינחנו בקפה הפוך. כך העברנו בוקר שמשי ונעים מאוד באווירה נינוחה ורגועה. תענוג לפתוח ככה את סוף השבוע.

צילום: דן פרץ
אווירה: נינוחה ונעימה
שירות: אדיב ומקצועי
אוכל: בית קפה עם מאכלים מוקפדים
מחירים: סבירים
ציון במדד ויטרינה: 8.2