לפסטיבל תגיע נבחרת של 18 שפים מובילים מצרפת, בעלי דירוג מישלן, ואליהם יחברו שפים ישראליים מ 18 מסעדות מקומיות ומבתי המלון. ביחד הם ירכיבו תפריטים מיוחדים ויבשלו מנות מגוונות שיציעו לקהל הישראלי לחוות את המטבח הצרפתי המשובח.
בנוסף, יקיימו השפים הצרפתים בשיתוף עם השפים הישראלים כיתות שף וסדנאות, מפגשים לימודיים עם תלמידי בתי ספר, ארוחות גאלה וסיורים קולינריים בהם יבקרו ויערכו היכרות עם יצרני שמן זית, יין, ירקות, פירות וגבינות מרחבי הארץ.
העיר טבריה מארחת את השף FABRICE MOYA , שף בעל מסעדת כוכב מישלן מהעיר ליון שבצרפת ומלון לאונרדו פלאזה טבריה יארח במסגרת הפסטיבל אירועים קולינריים ייחודים:
יום חמישי 19/2/2015
09:00-12:30 - "מאסטר קלאס" – השף פאבריס מואיה FABRICE MOYA ושפים מהעיר טבריה ויזור הצפון בחיבור קולינרי בינלאומי. יקיימו יחד סדנאות בישול וילמדו זה את זה את סודות מטבחיהם.
יום שישי 20/2/2015
09:00-10:30 -כיתת אומן לאורחי מלון לאונרדו פלאזה טבריה
שף פאבריס מויאה יבשל מנה לארוחת בוקר בכיתת אמן במסעדת המלון.
ארוחת הבוקר פתוחה לקהל הרחב במחיר של 90 שקלים
מתי: 15-21 בפברואר 2015
איפה: טבריה
להזמנת מקום: 04-67133333