בתל-אביב אין סתיו, יש חורף קצרצר וכשהוא מגיע שווה להשקיע בשביל להתחמם כמו שצריך. ובכן, לכבוד החורף הקצרצר הזה (ולכבוד גרגרנותנו) מציע לנו השף
מאיר אדוני יחד עם השף התפעולי של ה
"מזללה",
אסף שטרן – תפריט מיוחד של קדירות מרק. החל מה- 21/1–יום חמישי הקרוב ולתקופה של כבערך חודש ימים, תוכלו למצוא תפריט נוסף של קדירות מרק מיוחדות ועשירות באוריינטציות "דגה" שונות.
הסיבה לנוכחות הגדולה של מיני-הים בתפריט מסביר אדוני, קשורה בעונה המביאה עמה מגוון עשיר, זמין ואיכותי של דגה טרייה מקומית ומיובאת.
התפריט המשוגע הזה חולש על מגוון המרקים שהוגשו דרך 14 שנותיה של "כתית" ו"המזללה" ומציע גם יינות לבנים מיוחדים שדגמו השניים עבורכם לפי טעמם האישי ובהתאמה לקדירות. בהחלט הזדמנות לנסות ולבדוק את השילוב הפחות סטנדרטי של קדירת מרק מהבילה יחד עם יין לבן צונן, וכן הזדמנות להכיר את היינות שאדוני ושטרן אוהבים לבשל איתם וכמובן לשתות. בתפריט יהיה ניתן למצוא:
"בויאבז ים תיכוני"– סרטנים כחולים, דג ים, מולים, קלמרי, שומר, פלפל שושקה, ושום קונפי . מוגש לצד ברוסקטת "רואי".

בויאבז. צילום: רונן מלחן
"טום יאם" – אטריות אורז, כדורי דגים ופירות ים, עגבניות שרי, בצל ירוק, שעועית, בזיליקום תאילנדי, כוסברה, צ'ילי, שיטאקי. מוגש לצד סטיקי רייס.
"קלאם צ'אוודר" – מולים, תירס, כרישה, סלרי, שום, תפוח אדמה,פנצ'טת חזה אווז . מוגש לצד בריוש פרמז'ן.
"חרירה של סבתא מסעודה" – ציר עוף עם קטניות, עדשים ירוקים, פריקי, פייסט לימון כבוש, גרגירי חומוס, עגבניות מרוסקות, טחינה גולמית, בשר חציל ונתחי דג על הגריל. מוגש לצד ערייס ים.
"לובסטר ביסק" – סקלופ על הגריל , וורמוט, קרם תפוחי אדמה ואספרגוס. מוגש לצד בריוש קלוי בחמאת שרימפס
היינות המוצעים לדוגמא: שבלי ברוקארד מאיזור בורגונדי בצרפת, ריזלינג יבש אורבן הוף מאזור מוזל בגרמניה ו"פלאםבלאן" קריספי ויבש מהרי יהודה, ישראל.
שורה תחתונה: בשבילי- "לובסטר ביסק" יחד עם כוס ריזלינג אורבן הוף צונן בבקשה.
מזללה - תפריט קדירות דגים מיוחד
כמה: המחירים נעים בין 83 ₪ ל117 ₪
איפה: נחלת בנימין 57, תל אביב