בפסטיבל שזכה לשם Vinum TLV יציגו עשרות יקבים גדולים לצד יקבי בוטיק מובחרים, בינהם: יקבי כרמל, יקבי ברקן, יקב Maia, יקב אור הגנוז, יקב מונד, יקב טפרברג, יקב סגל, יקב פלורה ועוד. להעצמת טעמי היין ישולבו מגוון הגבינות של מחלבות גד לצד שוקולד איכותי של שוקולטרי גליצקי, מאפים ולחמי גורמה של La Farina ועוד מגוון הפתעות קולינריות ותרבותיות. הפסטיבל ישלב בין טעימות גורמה לבין מופעים, אמני רחוב - ציירים, נגנים ועוד ויעניק חוויה תל אביבית בהתאם לרוח העיר.
הופעות:
להקת ריטלין, חמישי, 22/6, 19:00, 20:00 ו 21:30
להקת דה ז'ה וו 23/6 , 11:30ו 13:00
איפה: במתחם רוטשילד 1, תל אביב
מתי: חמישי, 22/6, 18:00-23:00, שישי, 23/6, 10:00 - 16:0
כמה: כניסה חופשית. מכירת כרטיסי טעימות במקום בלבד, עלות כרטיסייה הכוללת חמש טעימות יין וטעימת גבינות 60 ש"ח, מתנה תמורת 100 נקודות. של אמריקן אקסםרס (נותני החסות המרכזיים של האירוע).
רוצים לזכות בכרטיסיה של 5 טעימות יין וגבינה? הצטרפו עכשיו לדף הפייסבוק של ויטרינה והשתתפן בהגרלה! רק 100 המצטרפים הראשונים ישתתפו בהגרלה. להשתתפות לחצו כאן!