רשת קונופיצה, שתיפתח בימים אלו בת"א ובכרמיאל, מביאה לישראל בשורה איטלקית אמיתית: פיצה בקונוס.
הקונוס הוא טרנד שכבש למעלה מ- 130 מדינות בעולם, ובזכות שיטת ההכנה הייחודית שלו, הפיצה נשמרת חמה, עד הביס האחרון.
הרעיון לקונופיצה עלה במוחו של המאסטר שף האיטלקי הידוע, רוסאנו בוסקולו, כבר ב-2002. בוסקלו, חיפש דרך לשלב פיצה איטלקית אמיתית ואוכל שניתן לקחת ולאכול בדרך בלי להתלכלך.
לאחר מחקרים מתקדמים (קולינריים וטכנולוגיים), נולד הרעיון של 'פיצה בקונוס' שעונה על כל ההגדרות של פיצה איטלקית עם בצק פריך, רסק עגבניות איטלקי ומוצרלה. המון מוצרלה.
על שלושה סוגי קונוסים יעמוד בקרוב העולם - קונו קלאסי, קונו סלט וקונו מתוק. בין הטעמים- צמחונית חריפה- מוצרלה, רוטב עגבניות, מיקס ירקות, צ'ילי, סלט יוני- מוצרלה, פטה, עגבניות, שרי, מלפפונים, זיתים ובצל, קרם נוטלה- נוטלה, שבבי אגוזים ובננות ועוד טעמים מפתיעים.
כמה עולה? מחיר פיצה קונוס יעלה כ-18 ש"ח.
איפה קונים? ת"א: דיזנגוף 198, 7 ימים בשבוע, 11 בבוקר עד 2 בלילה,
כרמיאל: מרכז רבין, 11 בבוקר עד 10 בלילה, שישי: 11 בבוקר עד חמש אחה"צ, שבת: סגור. תצטרכו להסתפק בפיצה משולשת.