מוזיאון מגדל דוד פותח את
מסה - סדרה חדשה של מפגשים, סיורים והרצאות, להיכרות עם ירושלים מצדדים שונים שבה. בחודש ינואר, כל הפעילויות הן תחת הכותרת
"אוכלים בירושלים", מפגשים קולינרים בני שלש שעות כל אחד:
שישי, 8 ינואר בשעה 09:30 - 2 הרצאות על קולינריה.
ההיסטוריה הלא לעוסה של ירושלים מרצה: עדנה עסיס - מורת דרך וחוקרת קולינריה, ובורגול, בורקס ובורשט מרצה: שמיל הולנד – שף – מחבר הספר "שמאלץ", חוקר ומדריך סיורי אוכל. המפגש כולל טעימות
שישי, 22 ינואר בשעה 09:30 סיור 'נפגשנו כך'
מפגשים של אוכל, תרבויות ועדות, בשכונת גאולה ובשכונת הבוכרים עם מורה הדרך יואב רותם, כולל טעימות.
שישי, 5 פברואר בשעה 09:30 בלאדי – המטבח המקומי
הפוליטיזציה של האוכל בישראל ותרבות האוכל הפלסטיני בירושלים ובסביבתה עם עתונאית האוכל רונית ורד וגב' נורה קורט, שתרצה באנגלית.
שישי, 19 פברואר בשעה 09:30 - סיור בתי אוכל בירושלים
סיור בעקבות מוסדות קולינריים בעיר בהדרכת אסתר סעד, כולל טעימות

צילום: עודד אנטמן
אוכלים בירושלים - סדרת הרצאות וסיורים על אוכל, מוזיאון מגדל דוד
איפה: מוזיאון מגדל דוד, ירושלים
כמה: סדרה מלאה: 280 ₪ לאדם, 240 ₪ לסטודנט או אזרח ותיק
מפגש בודד: 80 ₪ למבוגר, 70 ₪ סטודנט או אזרח ותיק