חיפוש

מגדל דוד קולינרי

ירושלים היא לא רק עיר מרתקת - אלא גם טעימה מאוד. מגדל דוד מציע סדרה של מפגשים קולינרים, סיורי אוכל ברחבי העיר והרצאות שמגרות את החיך. כל הפרטים בפנים

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
מוזיאון מגדל דוד פותח את מסה - סדרה חדשה של מפגשים, סיורים והרצאות, להיכרות עם ירושלים מצדדים שונים שבה. בחודש ינואר, כל הפעילויות הן תחת הכותרת "אוכלים בירושלים", מפגשים קולינרים בני שלש שעות כל אחד: שישי, 8 ינואר בשעה 09:30 -  2 הרצאות על קולינריה.  ההיסטוריה הלא לעוסה של ירושלים מרצה: עדנה עסיס - מורת דרך וחוקרת קולינריה, ובורגול, בורקס ובורשט מרצה: שמיל הולנד – שף – מחבר הספר "שמאלץ", חוקר ומדריך סיורי אוכל. המפגש כולל טעימות שישי, 22 ינואר בשעה 09:30 סיור 'נפגשנו כך'  מפגשים של אוכל, תרבויות ועדות, בשכונת גאולה ובשכונת הבוכרים עם מורה הדרך יואב רותם, כולל טעימות. שישי, 5 פברואר בשעה 09:30 בלאדי – המטבח המקומי הפוליטיזציה של האוכל בישראל ותרבות האוכל הפלסטיני בירושלים ובסביבתה עם עתונאית האוכל רונית ורד וגב' נורה קורט, שתרצה באנגלית. שישי, 19 פברואר בשעה 09:30 - סיור בתי אוכל בירושלים סיור בעקבות מוסדות קולינריים בעיר בהדרכת אסתר סעד, כולל טעימות צילום: עודד אנטמן צילום: עודד אנטמן

אוכלים בירושלים - סדרת הרצאות וסיורים על אוכל, מוזיאון מגדל דוד

איפה:  מוזיאון מגדל דוד, ירושלים כמה: סדרה מלאה: 280 ₪ לאדם, 240 ₪ לסטודנט או  אזרח ותיק מפגש בודד: 80 ₪ למבוגר, 70 ₪ סטודנט או  אזרח ותיק
עוד ב-אטרקציות ארכיון:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.