כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
החל מיום ראשון הקרוב ישיקו במסעדת מלגו ומלבר שבתל אביב תפריט ספיישל כריכים שיצרו השפים מוטי טיטמן ואור מיכאלי. כמובן שכיאה לשני השפים לא מדובר בסתם כריכים אלא בכאלו שמדברת את שפתם הקולינארית ולגמרי שווים יציאה מהבית.
שלושת כריכים בלחם בריוש שנאפה במסעדה עם תוספות של בליווי של סלט חסה ושומר מוחמץ וצ'יפס קריספי עם גרידת לימון, עשבים ושום.
ארוחה מדהימה לאחרי העבודה.
הכריכים:
סנדוויץ' הרינג – הרינג כבוש על שמנת חמוצה וחזרת לבנה מגורדת, בצל ירוק, בצל סגול, עגבניה, צ'ילי חריף וביצת עין.
כבדי עוף עם בצל ירוק, במיה קצוצה, וקרמל סויה חריף מבושלים במחבת עם קונפי בצל לבן מבושל ביין וחמאה.
סנדוויץ חזיר – בשר חזיר מפורר עם כרוב לבן ובצל כבושים, מלפפון ירוק טרי, עם גבינת צ'דר כתומה על איולי צ'יפוטלה חריף.
כריך ספיישל מתחלף נוסף.
כל הסנדוויצ’ים מגיעים עם ליווי של סלט חסה ושומר מוחמץ ותפודים קריספי עם גרידת לימון, עשבים ושום.
איפה: MILGO & MILBAR, שדרות רוטשילד 142, תל אביב
מתי: החל מיום ראשון הקרוב - 12 ליולי 2015, כל יום בין 18:00 ל 20:00
כמה: 52 ₪
טלפון : 036314214