השף
את השף ויקטור גלוגר אין צורך להציג. גלוגר נחשב לאחד השפים המובילים והבולטים בשני העשורים האחרונים הן בעשייתו המסעדנית בישראל (המוסד קלואליס שפעל 16 שנים וקלואליס הכשרה שפועלת בהצלחה במלון הילטון תל אביב). גלוגר מייצג את ישראל בעולם וחבר בארגון "מטבח למען השלום" אשר הוקם במלאגה שבספרד וכמו כן מייצג את ישראל באירועים של שגרירויות ישראל במדינות שונות.
הקונספט
הולה היא בראסרי שף מודרני, הכוונה היא ליצור את ה"נקסט דור" של השף גלוגר עם מקום חדש ומרענן בלוקיישן ללא תחרות עם נוף עוצר נשימה של רצועת החוף היפה של תל אביב.
מסעדה צעירה, קלילה ועדכנית שמתאימה לכל שעות היום וסוגי הבילוי. מצהריים שבאמצע יום עבודה, דרך כוס יין ומנה ראשונה על הבר ועד ארוחת יום הולדת חגיגית.
העיצוב
על העיצוב אחראית המעצבת איילת זיו. לאחר שגרה ברומא ובפריז וסיימה תואר שני, השלימה לימודי אדריכלות פנים. במסעדת הולה יצרה איילת חלל המבטא את הלך הרוח של "הולה": מצד אחד חלל תל-אביבי-אורבני גדול, ומצד שני חלל חמים ונעים, אשר מחולק לפינות אינטימיות. חלל שעוטף את הנוכחים, אבל אם-זאת מפנה את המבט ואת הפוקוס לחוף-הים המרהיב, הנשקף מחלונות המסעדה.

מסעדת Hola החדשה. צילום אפיק גבאי
העיצוב כולל חומרים נגודיים, כמו עץ, ברזל ובד, המחזקים את הקונספט של ה'ג'ונגל האורבני' והרעיון הקולינארי של מוצרים איכותיים, במנות יום-יומיות.בחלל המסעדה ישנם מוטיבים מברזל עם חיתוך לייזר בהשראת צורת סככות-הצל, המפוזרות על חוף-הים הנשקף מהחלונות. גם ציור הקיר בחדר הפרטי, שהשראתו באה מעצי הדקל הנטועים על החוף.
צורת הישיבה במסעדה נועדה בכדי שרוב הסועדים יוכלו לראות את הים, זה בא לידי ביטוי בישיבה גבוהה אשר הופכת בהדרגה לנמוכה, ככל שמתקרבים לחלונות, בכדי לא להסתיר את הנוף.
התפריט
בהולה אין ראשונות, אין עיקריות ואין מנות ביניים. יש תפריט גדול עם חלוקה לפי טכניקות בישול וחומרי גלם. כל המנות בינוניות או גדולות שניתן לחלוק על מנת לתת אפשרות לארוחת חברים מושלמת ולאפשר בילוי קזואל, נעים ובגובה העיניים.

קטפלנה פירות ים במסעדת הולה החדשה. צילום אפיק גבאי
בין המנות החדשות:
טטאקי טונה אדומה - טונה צרובה בקרסט זרעי שומר וכוסברה על קולורבי שרוף וויניגרט ארוגולה וסלסה מלפפון 56 ₪, פיצה Beets & Blue Cheese עם קרם גבינה כחולה, סלקים צלויים, עלי סלק ופרמזן 69 ₪

מנת חציל במסעדת הולה. צילום אפיק גבאי
לאחר מחשבה ארוכה החליט ויקטור לשמור על מספר מנות דגל אישיות המלוות אותו שנים כמו למשל:
סלט חצילים על האש, צ'יפס חציל, זרעי עגבניות ושמן עירית 49 ₪, קבב דגים עם צנובר וקשקבל בגריל, מוגש עם טבולה כרובית טריה, סלסה עגבניות , טחינת שקדים ושמן זית 58 ₪, פאייה פירות ים זוגית : פאייה A LA MINUTE בניחוח זעפרן עם שרימפס, קלמארי, קוקי סאן ז'אק 195 ₪ לזוג
יין, אלכוהול וקוקטיילים
בהולה תפריט יין יהיה מעניין ויאפשר לכל אחד לשתות יין מיוחד מבלי לקרוע את הכיס. תפריט הקוקטיילים שנבנה על ידי מנהל הבר מיכאל סוויסה יהיה גם הוא בנוי מזיקה לקלאסיות מחד וקוקטיילים מודרנים תל אביבים מצד שני. כל האלכוהול בהולה יהיה מתומחר באופן שיאפשר לאורחים לשתות מוצרים טובים במחירים שפויים.
ויש גם בר
"ברולה" הינו בר העישון של מסעדת הולה החדשה. קירות הבר מצופים בצמחייה ירוקה אשר עוטפת את ארונות העץ הנושאים על בקבוקי האלכוהול וציוד הבר, בר אינטימי עם שולחנות וכורסאות בישיבת לאונג' אשר יוצרים יחדיו בר מפנק, רחב ידיים וכמובן עם אוכל טעים.בברולה יוגש תפריט מנות פינגר פוד וראשונות המתאימות לבילוי לצד אלכוהול.

HOLA בראסרי
מתי: המסעדה והבר יהיו פתוחים בכל ימות השבוע הל מ 18:30 - 24:00
איפה: רחוב הירקון 87, תל-אביב
טלפון: 03-5759060