שישי בצהריים, מסעדת "הולה" במלון דן בתל-אביב מארחת את הרמת הכוסית של הסדרה נבסו שזכתה בפרס היוקרתי ביותר בטלוויזיה - פרס האמ"י לסדרה הקומית הטובה ביותר, אותו קיבלה בתחילת השבוע בניו-יורק.
בזה אחר זה קלטנו אותם נכנסים: חנה לסלאו, מירב פלדמן, גדי יגיל ובכירי רשת 13 וחברת אנדמול. אבל מי שבאמת גנב את ההצגה היה כוכב הסדרה והכותב שלה, יוסי ואסה, שנכנס למקום עם פסל האמי בכבודו ובעצמו, וכמו שאתם מתארים לעצמכם – עורר מהומה.
אין אחד במקום שלא רצה תמונה עם הפסל המוזהב, וסביב הקאסט נוצר תור ארוך של ממתינים לסלפי הנחשק. והממתינים היו רבים, כי במקביל למסיבה של נבסו, חגגו באותו המקום את השקת הבראנץ החדש של המסעדה. ככה חגיגה אחת התערבבה בשנייה ונוצר מפגש בין טיטי איינהו, אביבית בר זוהר, מושיק גלאמין ורוני מאנה, שגם הם כמובן לא פספסו סלפי עם האמ"י.

גנב את הצגה - יוסי ואסה והפסלון המוזהב. צילום: ניר פקין

ההורים המאושרים - חנה לסלאו וגדי יגיל. צילום: ניר פקין

וגם אביבית היתה שם. צילום: ניר פקין
ואיך הבראנץ?
לאחר שסיימו עם הפלאשים, התפנו החוגגים לנשנש מהבראנץ החדש של השף ויקטור גלוגר, עם מבחר מנות ראשונות שהוגשו למרכז השולחן, כמו: החצילים של ויקטור – סלט חצילים קלויים על גחלים עם צ'יפס חציל. האיקרה של ויקטור שנעשית טרייה במקום וללא תוספות של מיונז. אמפנדס - זנב שור עם צ'ימיצ'ורי ועוד.
התפריט החדש נוצר על מנת להציע לקהל הסועדים בראנץ' המתאים לחוף הים התל-אביבי הנשקף מחלונות המסעדה. הוא יהיה זמין רק בימים שישי ושבת, בין השעות 12:00-18:00.
