בימים טרופים אלו אנו מחפשים פעילות מהנה שניתן לעשות ביחד עם הילדים בבית. מתכון קל ונפלא, שילדים ישמחו להכין ביחד עם ההורים וגם ישמחו לאכול באהבה.
הילדים ישתגעו על המנה הזאת, שמשלבת בין המאכל האהוב עליהם לצורת ההגשה הכי ידידותית עבורם.
המצרכים ל-6 מנות:
500 גרם חזה עוף טחון
4 כפות פירורי גריסיני
1 בצל קצוץ ומטוגן
מלח ופלפל

צילומים: אפיק גבאי. באדיבות מאסטר שף
לציפוי:
2 ביצים
1 כף קטשופ
2 כוסות פירורי גריסיני
להגשה:
ספייסי מיונז ומיונז שום
אופן ההכנה:
מערבבים את חזה העוף הטחון עם פירורי לחם ובצל מטוגן. מתבלים במלח ופלפל.
יוצרים קציצות מאורכות ומצמידים אותן לשיפוד שטוח. מקררים.
מכינים שתי קערות: באחת ביצים מתובלות בקטשופ ובשנייה פירורי לחם.
טובלים את הקציצות המשופדות בתערובת הביצים ומצפים היטב בפירורי לחם.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
המתכון באדיבות מותג מאסטר שף