כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
"יום הקומיקס החינמי" הבינלאומי (Free Comic Book Day), מגיע כמידי שנה לדיזנגוף סנטר. ביום זה מחולקות בחנויות קומיקס ברחבי העולם אלפי חוברות שהוצאו במיוחד ליום זה –בחינם!
כמדי שנה, גם "קומיקאזה", חנות הקומיקס הישראלית הראשונה אשר ממוקמת בדיזנגוף סנטר, תיקח חלק בחגיגות העולמיות ותציין את יום הקומיקס החינמי בישראל. במהלך היום יחולקו לקהל הרחב אלפי חוברות קומיקס בחינם (עד 2 למבקר), ממגוון החוברות המיוחדות ליום זה– חוברות של "Guardians Of The Galaxy", משפחת סימפסון, הלו קיטי, בוב ספוג, פאואר רינג'רס ועוד
מעבר לקומיקס החינמי, קומיקאזה תציע בחנות הנחות מיוחדות, מבצעים והפתעות.
יום הקומיקס הבינלאומי הוא פרויקט משותף של עשרות מוציאים לאור, מפיצים ואלפי חנויות קומיקס ברחבי העולם ומטרתו לקדם את תעשיית הקומיקס, להכיר לקוראים חדשים את נפלאות המדיום ולתת לקוראים ותיקים אפשרות לנסות סגנונות שונים וחדשים של חוברות. האירוע נחגג לראשונה בשנת 2002 ובמהלך השנים חולקו בו מיליוני חוברות קומיקס.
מתי: יום שישי ה 2/5 בין השעות 09:00-15:00
איפה: "קמיקאזה" בדיזינגוף סנטר
כמה: חינם!