חיפוש

Aria חוגגת שנה

מסעדת Aria התל אביבית חוגגת שנה ואנחנו יצאנו גם לברך וגם לבדוק איך הילדה מתפקדת

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
מסעדת Aria שוכנת בלוקיישן בולט ומרכזי במיוחד - על אי התנועה של הרחובות יהודה הלוי-נחלת בנימין בתל אביב. לכל מי שעובר בצומת הזה קשה לפספס את הבית הדו קומתי הלבן והיפיפה, שבעבר היה שייך למשפחתו של אליעזר בן יהודה והיום, אחרי ששופץ ושוחזר, הוא מונח שם כמו אי של יופי בתוך הנוף הדרום תל אביבי, האפור. המתפרק. למסעדה שתי קומות. בקומה הראשונה שוכן בר קוקטלים, סולידי ואיכותי, ספון עץ וריהוט יוקרתי. וגם הקהל במקום הוא קהל בוגר ויוקרתי. אבל אנחנו רק עברנו דרך הבר, בדרכנו לקומה העליונה, שם שוכנת המסעדה. המסעדה אינה גדולה במיוחד והיא משדרת ניקיון ומינימליזם של חדר אוכל כמעט פרטי במסעדת יוקרה. שני מלצרים סופר-מקצוענים ניצחו על הערב ואנחנו ניגשנו ליהנות מהתפריט של השף גיא גמזו. קומת המסעדה - עיצוב סולדי ומוקפד קומת המסעדה - עיצוב סולדי ומוקפד למנה ראשונה הזמנו את הקוקי סן ז'ק על קרם שקדים לבנים וביסק סרטנים כחולים (68 ש"ח) - מנה טעימה להפליא, טרייה וקלילה, שפתחה את הארוחה כמו שצריך. הקוקי סאן ז'אק ניצלו קלות על הפלנצ'ה והביסק סרטנים היה פשוט אלוהי. לליווי הארוחה הזמנו שתי כוסות ייו - כוס פואי פומה אדום עמוק וכבד (48 ש"ח) שילך מצוין עם הסינטה שבעיקריות, וכוס מאסי לבן (40 ש"ח) שיסגור את הפינה למנת הדג שבחרה בת זוגתי הצמחונית. היין, המוזיקה השקטה, התאורה הרכה, הזוגות המאוהבים והאווירה הנינוחה, גרמו לנו אט אט לצלול לתוך חלום ענני ולבן שמבחינתנו יכול היה להמשך עוד שעות רבות, אלא שאז לפתע אל תוך החלום הגיחו המנות העיקריות ועל שולחננו צנחו שתי צלחות מעוצבות להפליא, אחת עם 220 גרם של סינטה איכותית (138 ש"ח), עשויה במקצוענות ומלווה בפירה ראטה ורוטב בורדולז. זו היתה מנה קלאסית ומכובדת שלגמרי השלימה את האווירה הכללית. בצלחת השנייה, צויירה לה יצירת מופת של חמאת סויה בהירה ובוקצ'יו של סלקים וירקות שורש, עליהן הונח פילה מוסר ים טרי (128 ש"ח). הדג היה מצוין וכך גם המצע שעליו הונח. פילה בקר.    צילום: בן יוסטר פילה בקר. צילום: בן יוסטר לקינוח בחרנו במילפיי (45 ש"ח), שהתהדר בשתי קומות של בצק עלים מקורמל עם קרם שוקולד מריר (גואנחה 70%) בקומה אחת, וקרם וניל ממדקסקר בקומה השנייה. בצק העלים המקורמל לא הפגין איכויות של בצק עלים אוורירי ורך ונעדרו ממנו העלים המרובים והקרנצ'יים של המילפיי הקלאסי. 640_4_ARI מילפיי עשיר, נאה ומכובד. צילום: בן יוסטר לאחר שעה וחצי של ארוחה שקטה ונעימה באווירת ענן שנח על אי תנועה מעוצב בדרום תל אביב, גלשנו מטה במדרגות אל הרחוב הסואן. האוכל היה מצוין וכך גם המקום. יש שימצאו אותו מעט סולדי ורגוע מדי, אבל אנחנו ניהנינו והבטחנו לעצמנו שבפעם הבאה נבוא לבדוק את הדי ג'יי ואת הקוקוטלים בבר.  חשבון: 477 ש"ח Aria איפה: נחלת בנימין 66, תל אביב טלפון: 03-5296054 שעות פתיחה: א-שבת 19:00 עד אחרון הלקוחות אווירה: למטה בר קוקטלים סולידי עם די ג'יי והופעות חיות למעלה מסעדה יוקרתית, אינטימית ומוקפדת עד הפרט הכי קטן שירות: מקצועי ואדיב מחיר: יקר, אבל לא יותר מדי יקר מתאים ל: זוגות אוהבים שרוצים להרשים אחד את השני, אנשי עסקים שרוצים להרשים את השני, צרפתים עשירים שמחפשים בתפריט את מחיר הנכס לא מתאים ל: אנשים היפראקטיביים, אוהבי מנות גדולות, שונאי איי תנועה ציון במדד ויטרינה: 8.4
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.