חיפוש

תפריט אביב בפרנג'ליקו

תפריט אביבי, חדש ורענן מושק בימים אלו בסניף הדגל של מסעדת פרנג'ליקו בחיפה. ליאורה לוי הייתה שם כדי להביא לכם טעימה מהמנות החדשות

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
הוזמנו לטעום את תפריט האביב החדש של מסעדת פרנג'ליקו בחיפה. הארוחה החגיגית נפתחה עם מצעד של קוקטיילים ייחודיים, אהבתי במיוחד את קוקטייל האננס קאריביין מיסט שרק מלשמוע את שמו, הראש שלי החל נודד למחוזות רחוקים ולחופים טרופיים עם חולות לבנים. מדובר בקוקטייל קצת חזק, אבל השילוב עם האספרסו מאוד ייחודי ומומלץ. 400_sara-eko-(3) המשכנו עם ספיישלים של סושי ביניהם המאקי סאן המוכר והאהוב, הקרייזי רול המעולה שזה סלמון בטמפורה, אספרגוס, בטטה, עירית וגבינת שמנת במעטפת סלמון ואבוקדו. אני תמיד בעד סושי עם סלמון וגבינה ומבחינתי כל רול שמוסיפים לו גבינה, זה מבורך. הספייסי טונה עם טונה אדומה, אבוקדו ובצל ירוק אינסייד אאוט במעטפת טוגראשי שהוא דווקא מפתיע כי אני פחות מתחברת לטונה אדומה. והגרין רול שאמנם לא טעמתי בגלל שיש בו שרימפס, אבל נרשמה התלהבות בשאר השולחן. המנות הראשונות נפתחו בסלטים מיוחדים: הראשון היה סלט יפני מרענן מאצות וואקמה ומלפפון, עם רוטב אויסטר ארומטי שנקרא וואקמה, סלט נחמד אבל קצת פחות מיוחד מהבאים שהגיעו אחריו. הסום טאם הוא סלט פפאיה תאילנדי, קרנצ'י וקיצי עם שעועית ירוקה ובוטנים ברוטב דגים. כשאתה טועם אותו, אתה יכול לעצום עיניים ולחשוב שאתה בתאילנד. 400_sara-eko-(4) הכוכבות של המנות הראשונות מבחינתי הן: הקרפצ'ו סלמון בתחמיץ לימון וסויה בעיטור טבעות צ'ילי אדום שהגיע עם טוסטונים והיה פשוט מושלם והטטאקי טונה, שזה בעצם פרוסות טונה צרובה במידת עשייה רייר ברוטב טריאקי מתקתק לצד סלט סום טאם. המנה נראית מעולה, וכך גם הטעם. לאחר מכן הוגשו לשולחננו גם יקיטורי עוף - שני שיפודי עוף ברוטב סאטה אינדונזי שמכיל חמאת בוטנים וחלב קוקוס, מוגש על מצע סלט סום טאם ומגיע עם צ'יפסים עשויים מסלק שהיו ממש טובים, חבל שאי אפשר לקחת הביתה בשקית. מושלם לנשנש מול הטלוויזיה. במנות העיקריות פתחנו במנה המנצחת שכשמה כן היא - מנצחת. מדובר במנה קלאסית של הפרנג'ליקו – מנה פיקנטית ומתקתקה עם עוף ברוטב הבית של בוטנים, קארי וחלב קוקוס עם בצל ירוק ולבן בקישוט שבבי בוטנים. זה שילוב שאני מאוד אוהבת, מתקתק עם שבבי בוטנים. לטבעונים –יש אפשרות להחליף את העוף בטופו. 400_sara-eko-(7) המנה הירוקה היא מנה מיוחדת לטבעונים עם זיקה לטעמים אינדונזיים. המנה מכילה שבבי אורז מסולסלים עם מבחר ירקות: בצל סגול, ברוקולי, שעועית ירוקה ופלפלים בצבעים, בתיבול קארי ירוק פיקנטי וחלב קוקוס. ואם נשאר לכם קצת מקום בבטן, תטעמו את הטפיוקה עם התותים. בהחלט סיום מתוק לארוחה טעימה איפה: כרגע בסניף הדגל של רשת פרנג'ליקו בשדרות מוריה בחיפה ובהמשך בשאר סניפי הרשת מתאים ל: אוהבי אוכל אסיאתי וחובבי סושי מושבעים ולאנשים שרוצים להתרגש ולא מפחדים מחידושים

ציון במדד ויטרינה: 8.9

 
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.