חיפוש

שף על הסכין

בשבוע שעבר נפגשה ביפו חבורה של עיתונאים קרניבורים לארוחה של שמונה מנות היישר מידי השף טום אביב. הסיבה למסיבה? סדרת סכינים חדשה של ARCOSTEEL בשיתוף השף הלוהט

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

נראה שאין צורך להציג בפניכם את המותג ARCOSTEEL, שמבצבץ על המסך שלכם 20 פעם בכל פרק של מאסטר שף, וכמה סימבולי זה שבעונה הקודמת של מאסטר שף זכה טום אביב -זכייה שידע למנף היטב. 

 

אז עכשיו מותג הסכינים המוכר משלב כוחות עם השף הצעיר, שהוא בעצמו כבר בעלים של שתי מסעדות בתל אביב (ה-"קוקו במבינו" וה-"Fat Cow"), במסגרת שיתוף הפעולה בין השניים, מושקת בימים אלה סדרת סכינים מהודרת המשלבת אסתטיקה יפנית באיכויות גבוהות. סדרת הסכינים החדשה, הכוללת 10 דגמים שונים, מביאה יוקרה ומקצועיות למטבח הביתי במחירים נוחים ונגישים.

טום אביב בפעולה עם הסכינים החדשות. צילום: יוליה קרייד

 

להב הסכינים עשוי מפלדת אל-חלד יפנית מרוקעת ובגימור מרקם דמסקוס המדמה את תנועת הזרימה הטבעית של המים. בתחתית כל קת סכין (עקב הסכין) כתובה מילה יפנית שונה הלקוחה מה'אני מאמין' של השף טום אביב ומקועקעת על גופו, ביניהן: אהבה, חוכמה, כוח, תקווה, אמת ועוד.  

 

באירוע בו נכחנו, כיכבה, איך לא, הסכין החדשה. המנה הראשונה, למשל, היתה סביצ'ה של דג שהוגש על הסכין עצמה. מנה נוספת היתה תירס לבן שבושל שעות בשומן בקר, והגיע לשולחן בצורת שווארמה אותה יש לחתוך עם הסכין. אין ספק שזו היתה בהחלט ארוחה יצירתית וטעימה, שלא לדבר על המנה האחרונה – נתחי אנטריקוט שהגיעו היישר מנבראסקה שבארצות הברית, וגרמו לנו ללקק אפילו את העצמות. 
סשימי אינטיאס על סכין 17 סמ מסדרת סכיני השף של ארקוסטיל בשיתוף טום אביב. צילום שוקה כהן

למנה ראשונה סביצ'ה על הסכין החדשה של טום אביב. צילום שוקה כהן

שווארמה תירס לבן עם שומן ואגר. לחיתוך עם  סכין 17 סמ מסדרת סכיני השף של ארקוסטיל בשיתוף טום אביב. צילום שוקה כהן

עוד מנה שהפילה אותנו: תירס לבן בבישול איטי - כל הלילה בתנור בשומן בקר. צילום שוקה כהן


לדברי דני זיגרייך, מנכ"ל משותף ומבעלי חברת מילניום מרקטינג, יבואנית ARCOSTEEL:"הקשר החם עם טום החל לפני כשלוש שנים במהלך השתתפותו בעונה השישית של 'מאסטר שף' שבה גם זכה. לאחר זכייתו, הפך טום לאוהד המותג ארקוסטיל, כאשר הכלים לאירוח ובישול במסעדות שלו הינם על טהרת המותג, וחבר אלינו לסדנאות ושיתופי פעולה שונים. אנו רותמים את היכרותו ואהבתו של השף הצעיר טום אביב למוצרי ארקוסטיל, יחד עם הרעננות, השובבות והמקצועיות שלו, בכדי לקרב את הקהל הצעיר למוצרי המותג המשלבים איכות גבוהה לצד מחיר נגיש למרבית האוכלוסייה".

 

סכיני הסדרה החדשה עוברות תהליך של Ice Hardening - חישול בקרח (חישול קריוגני) - תהליך הנהוג במיטב הסכינים בעולם, שכולל השרייה של להב הסכין בחנקן נוזלי, מה שמעניק לסכינים קשיות מיטבית, ומשפר את עמידותן ואת החדות שלהן. 

תהליך השחזת הלהבים נעשה בעור יפני איכותי המביא לחדות גבוהה לאורך זמן. הלהב מרוקע בסגנון יפני מסורתי ובכך מסייע בהפחתת הידבקות המזון בעת החיתוך. סכיני הסדרה בעלות ידית ארגונומית מעץ  "פקה" בעל עמידות גבוהה, לאחיזה נוחה לאורך זמן ולשימוש בטוח.

 

הסדרה כוללת:

 

סכין שף 20 ס"מ | סכין לחם 20 ס"מ  |  סכין קצבים 17 ס"מ | סכין סנטוקו 17 ס"מ | סכין שף 15 ס"מ | סכין סנטוקו 14 ס"מ | סכין סנטוקו 12.5 ס"מ | סט 3 סכיני סנטוקו | סט סכיני סטייק | סט מעמד סכינים הכולל 7 חלקים.


הסכינים נמכרות באריזת מתנה מהודרת מעוטרת בעיטורי זהב מבריקים ובעלת סגירת מגנט אלגנטית.

 

סדרת הסכינים החדשה תשווק החל מחודש ספטמבר בחנויות הרשת Arcosteel Kitchen ברחבי הארץ.

 

טווח מחירים: 49.9-199 ₪ לסכינים בודדות, 319 -799 ₪ לסטים
אחריות ל: 12 שנים
מבצע השקה: 20% הנחה! בתוקף עד אחרי החגים (22/10/2019). 

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.