חיפוש

שף חדש לקומה הרביעית

לופט האירועים הקומה ה-4 עובר מתיחת פנים, המקום הוגדל לאירועים של עד 400 אורחים ובמטבח מככב שף חדש, שי כהן - אקס כרמלה בנחלה

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
שף חדש מגיע לקומה ה-4 בתל אביב, השף שי כהן, אשר עבד במסעדות מובילות ומוסדות תל אביבים כמו מסעדת כרמלה בנחלה. כהן יוסיף תפריטי אירוע חדשים לקראת עונת החתונות 2014 ובהם קונספטים מעניינים כמו תפריט אטליז, בר סנדוויצ'ים, ומגוון מנות עם נגיעות אסיאתיות. בנוסף המקום עובר מתיחת פנים, נוספו לו 50 מקומות ישיבה חדשים וכיום יכול להכיל עד 400 איש לאירוע. ביקרנו במקום והתרשמנו מהמנות ומהאווירה. האוכל היה פשוט נהדר. ההגשה המעוצבת והטעמים העדינים והמדוייקים, בשילוב עם החלל המהמם, הפכו את ארוחת הטעימות לחוויה קולינרית ייחודית ומהנה במיוחד. נראה כאילו מאחורי כל פרט ופרט ולו השולי ביותר, עומדת מחשבה ותכנון. והתוצאות לא רחוקות משלמות.  השף החדש שי כהן, מקפיד לבחור את חומרי הגלם הטריים והטובים ביותר. הרגל שנשאר עימו מימי "כרמלה בנחלה" הוא ללכת בעצמו לשוק ולבחור את החומרים איתם הוא רוצה לעבוד. ההקפדה אינה נעדרת אפילו ממנות הילדים, ששם השניצל שמוגש, הוא השניצל המפורסם והאיכותי של "קפה נואר". שניצל שנעשה על פי מתכון מיוחד ומחזה עוף טרי בלבד. מנה מתוך תפריט האטליז. צילום אנתולי מיכאלו מנה מתוך תפריט האטליז. צילום אנתולי מיכאלו עונת החתונות הקרובה מזמינה חידשום הן בתחום האירוח של הקומה שמעתה תאכלס עד 400 מוזמנים וכמו גם בתפריטי האוכל המעולים של המקום. המטבח של הקומה בנוי כמו בכל מסעדה איכותית כך שתהליכי הבישול והאפייה נעשים בו בכל שלבי ההכנה. החל מאפיית לחמים, דרך יישון בשרים וכבישת דגים, כל חומרי הגלם שהינם מהטובים ביותר מטופלים במקום והמנות נעשות במקום בזמן האירוע. מנות מתוך תפריט הדלי של הקומה הרביעית. צילום: אנטולי מיכאלו מנות מתוך תפריט הדלי של הקומה הרביעית. צילום: אנטולי מיכאלו בתפריט 2014 מציע השף שי כהן מספר חידושים אשר מתווספים לתפריטים הקלאסיים של המקום. הראשון שבהם הוא תפריט אטליז , במסגרתו ניתן לבחור מבין מגוון נתחים איכותיים ובשרים המיושנים במקום, נקניקיות עבודת יד ובשרים מעושנים: נקניקיות מרגז וצ'ריסוס, קבב דרום אמריקאי, רוסט אנטריקוט מיושן, סינטה מעושנת בעשבי תיבול, פילה בקר, נתח שפונדרה במרינדת ברביקיו, נתח אסאדו צלוי ועוד. השני הינו בר הסנדוויצ'ים, נראה שטרנד הסנדוויצ'ים הולך ותופס תאוצה ומגיע גם לתחום האירועים. תפריט הסנדוויצ'ים מציע בר בסגנון מעדנייה רחב ידיים ובו מגוון סוגי סנדוויצ'ים לבחירה, ממש כמו בסנדוויצ'יית בוטיק מעולה. בתפריט האסיאתי נוספו חדשות: גיוזות במילויים שונים אשר נעשות במקום, תבשילי קארי, מנות עם נגיעות של למון גראס ותבלינים תאילנדים. 400_3_K4 הקומה ה-4 הוא לופט אירועים מסוגנן וייחודי במרכז העיר אשר שייך לקבוצת נואר בבעלותם: קפה נואר, סבסטיאן בהרצלייה וקפה נחמני. הקומה ה-4 הביא לתל אביב את הבשורה של אירועים בסגנון מודרני ועם אמירה אישית ועיצובית. הלופט מעוצב כלופט של אמן, במקום פינות ישיבה ייחודיות המעוצבות כ"סלון", ספרייה מקסימה בה ניתן לפגוש מגאזינים של עיצוב וספרי אומנות, ארון יין מרשים ועוד מגוון פריטי אומנות של הבעלים, רפי בדר וגדעון אליהו. הקומה הרביעית - סלון של אומנות, אוכל גורמה ותרבות אורבנית הקומה הרביעית - סלון של אומנות, אוכל גורמה ותרבות אורבנית ציון במדד ויטרינה: 9.4
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.