חיפוש

שמן בוטנים ונהנים

מהו שמן בוטנים ומה אפשר להכין איתו? הכנסו וקראו על המוצר החדש, ועל חבריו לסדרה - שמן השמשום ושמן האבוקדו, כולל מתכון לסלט ויניגרט מרהיב

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
מוצר חדש ומסקרן על המדף: שמן בוטנים בכבישה קרה. שמן הבוטנים של חברת "טעמים", נוחת במסגרת סדרה, בה גם שמן שומשום בכבישה קרה ושמן אבוקדו בטעם מעודן. שמן השומשום ושמן הבוטנים מופקים בכבישה קרה - תהליך השומר על הערכים התזונתיים של השמן. שמן האבוקדו משלב שמן שהופק בכבישה קרה ושמן בזיכוך. לשמנים השונים יתרונות בריאותיים רבים ושימושים מגוונים במטבח - שמן השומשום מתאים למגוון בישול אסייאתי,והאבוקדו יכול לשמש להכנת ויניגרט שילווה קרפצ'יו ביתי מעולה. איפה: כאן בויטרינה כשרות: המוצרים כשרים בהשגחת הרבנות ובד"ץ בית יוסף.

קבלו בקבוק של שמן בוטנים עד הבית במחיר השקה יחיד ומיוחד >>

ומה עושים עם שמן בוטנים? השפית הטבעונית יעל ריין מציעה מתכון: סלט עלי בייבי עם גזרי פטריות שמפיניון בויניגרט בוטנים אננסי החומרים (לכ-4 מנות): לסלט: 4 פטריות שמפיניון גדולות, או 8 בינוניות-קטנות מלח ים טבעי גס פלפל שחור גרוס טרי 3 ספלים עלי בייבי רעננים 1/2 ספל רצועות דקות של פלפל אדום טרי 1 ספל נבטים סיניים רעננים 2 כפות גדושות עלי נענע טריים קרועים לשניים 2 כפות גדושות עלי ריחן טריים קרועים לשניים 4 כפות גדושות עלי כוסברה טריים 1/2 בצל סגול חתוך לקוביות לרוטב: 1/4 ספל שמן בוטנים 2 כפות שמן שומשום 1/2 כף חומץ 1/2 כף מיץ לימון טרי 1 כף מיץ אננס טבעי (אפשרי גם רכז) 2 כפות רוטב סויה טבעי 1/2 כף סירופ אגבה (או חצי כף סוכר) 1 כפית שום טרי כתוש 1 כפית ג'ינג'ר טרי כתוש 1/2 כפית פלפל קיינה כתוש 1/2 כפית חרדל 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם אופן ההכנה: 1. בעזרת האצבעות "גוזרים" מהפטריות פרוסות דקות ולא שוות שגודלן כ-5 על 5 ס"מ. 2. מחממים מחבת שיכולה להכיל את כל גזרי הפטריות בשכבה אחת. עדיפות למחבת עם תחתית עבה. 3. מניחים את גזרי הפטריות בשכבה אחת, בוזקים עליהן את המלח הגס והפלפל השחור הגרוס וצולים כדקה, הופכים אותן לצד השני וממשיכים לצלות כדקה נוספת. 4. מסירים מהאש ומצננים. להכנת הסלט: 5. טורפים את כל חומרי הרוטב לסלט לתערובת אחידה. 6. שמים בקערה את כל מרכיבי הסלט חוץ מעשבי התבלין. 7. יוצקים על הסלט את רוטב הוינגרייט ומערבבים בעדינות. 8. מוסיפים את העשבים ואת גזרי הפטריות ומערבבים בקלילות. 9. ניתן לבזוק פלפל שחור גרוס. 10. מעבירים לקערת הגשה מסוגננת. טיפים: ניתן לזרות מעל הסלט בעדינות גרעיני חמנייה קלויים ופריכים או שברי אגוזים קלויים ופריכים, אפשרי מקורמלים. גוג'י ברי, גם יכול להתאים. חשוב ביותר להימנע מהצפה. מדובר בסלט עשיר צבע וטעם. יש להישמר מפני "כל המוסיף, גורע".

שמן בוטנים, שמן אבוקדו, שמן שומשום - של חברת "טעמים"

   
עוד ב-חדש בסופרמרקט:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.