חיפוש

שבלול גבינות

אז… איך הפכתי מאפה מגרה שאף אחד לא יוכל לעמוד בפניו למאפה דל קלוריות? כזה שכל אחד ירצה להכין ויותר מזה לאכול?

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

חומרי הגלם

1 חב’ עלי פילו – מעדנות (הם מעולים לגלגול ולא יבשים – ממליצה) מופשרת
ספריי שמן לשימון העלים
4 כפות שומשום

 

למלית:
1 גבינה 5%
1 קוטג’ 5%
300 גרם גבינה בולגרית 5%
200 גרם גבינה קשה מסוג תום 5% מגורדת
1  ביצה
3 כפות קמח

 

אופן ההכנה

1. לרסס תבנית עגולה (קוטר 30) בשמן
 

2. להניח את העלים על משטח עבודה. לרסס את העלה הראשון בשמן ולשים בחלק התחתום שקרוב אלינו מלית גבינה. לגלגל את העלה לנקניק ארוך ומהודק
 

3. לרסס בשמן ולעשות ממנו שבלול. להניח בתבנית האפיה. להמשיך כך עם כל העלים. אם מתקשים לעבוד עם עלה אחד, להניח עלה מרוסס בשמן על משטח עבודה, עליו להניח עוד עלה וגם אותו לרסס בשמן. לשים את הגבינה לפי ההסבר ולהמשיך הלאה
 

4.  לרסס את השבלולים בתרסיס שמן, לפזר שומשום ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך 40 דקות

שבלול עם גבינות | אלונה זוהר | ויטרינה

 

לאתר הרשמי של אלונה זוהר >>

עוד ב-מתכונים לשבועות:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.