חיפוש

שבו תאכלו

פופ-אפ פיצה ללא הפסקה, וופל בר על החוף וארוחה ים תיכונית משמחת. המסעדות וארועי האוכל שיבואו לכם בטוב השבוע

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

מזג האוויר המתעתע לא מפריע לשפים ולמסעדנים להמציא את עצמם מחדש, לחבור לקולגות ולהשיק ספיישלים משותפים, ואפילו לפתוח וופל בר חדש על חוף הים דווקא בתחילת החורף. איפה מחכה לכם ארוחה איטלקית-ים תיכונית בת שמונה מנות, אילו מסעדות משיקות תפריט עסקיות צהריים, והיכן יזרמו לשולחנכם פיצות לוהטות ללא הפסקה ב-48 שקלים לסועד? כל הטוב הזה ועוד ברשימה שלפניכם.         

 

פיצה ללא הפסקה

הביר בזאר בלוינסקי משיק את השילוב המנצח ללילות החורף הקרים, ומארח פופ-אפ פיצות ללא הפסקה מבית "האיטלקיה בפשפשים". מדי ערב החל מהשעה 17:00 יצאו מהתנורים הלוהטים פיצות במגוון טעמים ב-48 שקלים לסועד, שתוכלו לשטוף עם יותר מ-100 סוגי בירות ישראליות המוגשות במקום.

מה בתפריט: פיצה פונגי עם קרם טרטופו, פטריות שמפניון ופורטובלו, מוצרלה, אורוגולה; פיצה פרסקה עם עגבניות מרוסקות, מוצרלה, עלים ירוקים ופרמז'ן; פיצה ירקות, עגבניות צלויות, מוצרלה ופרמז'ן, חציל, זוקיני, ארטישוק ועלים ירוקים; פיצה בטטה עם רוטב עגבניות, מוצרלה, פטה, ובצל ירוק.

ביר בזאר, זבולון 13, תל אביב. 03-9174590

 

פיצה

פיצה פרסקה בפופ-אפ "פיצה ללא הפסקה" בביר בזאר. צילום: יח"צ

 

צהריים בבית העירייה

הוטל דה ויל, הגסטרו בר השיקי בדיזנגוף פינת ארלוזרוב, מרחיב את שעות הפעילות ומתחדש בתפריט עסקיות צהריים. במחיר המנה העיקרית תקבלו מנה ראשונה לבחירה, המוגשת לשולחן בליווי לחם דה ויל חם ופריך לצד חמאת עשבי פרובאנס וחרדל דיז'ון. 

מה בתפריט: בין המנות הראשונות: Ravioles de Légumes, כיסונים מדפי קולורבי וסלק כבושים וממולאים בקרם רוקפור ואגוזי לוז; Croquettes au Jambon, קרוקט ז'מבון עם רומסקו פלפלים. למנות עיקריות תוכלו לבחור ב-Tagliatelles forestières, פסטה רחבה עם פטריות, קרם פרש ופרמז'ן (64 ש"ח); Le Burger, המבורגר 200 גרם, עם קטשופ דה ויל ביתי ושאלוט מוחמץ מוגש עם צ'יפס (68 ש"ח) ועוד.

הוטל דה ויל, דיזנגוף 230, תל אביב. 03-9746999  

 

הוטל דה ויל

המבורגר בלחמניית בריוש מרובעת, הוטל דה ויל. צילום: אנטולי מיכאלו

 

מזרח תיכון חדש

מסורת האירוח של השף אוראל קמחי נמשכת והפעם הוא יארח במסעדת פופינה את השף עלאא מוסא ממסעדות אלמרסא בעכו ולוקס בחיפה. השניים יצרו תפריט ים תיכוני משותף שניתן להזמין כארוחת טעימות (295 ש"ח לסועד).  

מה בתפריט: טרטר ערבי (76 ש"ח); עראיס שפונדרה בלחמנייה מאודה (78 ש"ח); בלאגן משוק עכו, פילה מוסר ים, ריזוטו פריקי ועוד מלא הפתעות (138 ש"ח); כנאפה עם סירופ ורדים וגלידת מסטקה משפרעם (54 ש"ח) ועוד.

מתי: 25/11

פופינה, אחד העם 3, תל אביב. 03-5757477

 

פופינה

טרטר ערבי של אוראל קמחי ועלאא מוסא בפופינה. צילום: אפיק גבאי

 

פתוחים לצהריים 

מסעדת אברטו בגדרה פותחת את שעריה גם בצהריים ומציעה תפריט עסקיות, שמוגש בימים א-ה בין השעות 12:00-16:00 עם מבחר מנות חדשות ומפתיעות. תפריט העסקיות כולל מנת לחם מחמצת, סלט מרענן, מנה עיקרית לבחירה ושתייה.

מה בתפריט: פפרדלה בסגול, פסטה פפרדלה, סלק מסולסל, בצל סגול, מרווה, בזיליקום, קרם סלק וגבינת סטרטצ'לה (73 ש"ח); קרואסון צלי כתף, קרואסון חמאה ממולא בכתף עגל בבישול ארוך ותבלינים חמים, עם סלט ירוק בצד (80 ש"ח ); סופריטו שקדי טלהֿ על גריל פחמים, תבשיל תפו"א, כרובית, ציר בקר, כוסברה וטחינה (85 ש"ח); Steak & Eggs, נתח סינטה על פירה מזלג עם ביצת עין ורוטב יין אדום (107 ש"ח).

אברטו, שכביץ 5, גדרה. 08-6680066

 

אברטו

מבחר מנות חדשות בתפריט עסקיות צהריים באברטו. צילום: אנטולי מיכאלו

 

חגיגה איטלקית-ים תיכונית

השף חיים טיבי מארח במסעדת טיבי'ס בורד הגליל את השפים מאיר אדוני ועזרא קדם לארוחה איטלקית-ים תיכונית, על טהרת הטעמים והניחוחות של ארץ המגף. לשולחן יוגשו שמונה מנות ייחודיות שרקחו השפים, המבוססות על חומרי גלם מאיטליה, בשילוב מטעמים ים-תיכוניים, יינות וקוקטיילים איטלקיים (300 ש"ח לסועד).

מה בתפריט: נשמר בשושו, אבל לסועדים צפויות מנות בשר טלה, עוף, דגים, פסטות ממולאות בעבודת יד, מנות צמחוניות, מאפים, לחמים וקינוחים הנאפים במקום.

מתי: חמישי 22/11 החל מהשעה 18:30

טיבי'ס, חוות הנופש ורד הגליל. 04-6330885

 

טיביס

חגיגה איטלקית-ים תיכונית בטיבי'ס. צילום: איתיאל גולן

 

חורף מתוק בוופל בר  

רשת Waffle Bar משיקה את סניף החוף הראשון שלה במתחם Sunset Beach בטיילת בת ים, ומציעה מבחר מסחרר של מתוקים מושחתים שיעלו לכם את רמת הטמפרטורות (והסוכר) בגוף. התפריט חלבי וכשר והמנות נדיבות ועשירות. 

מה בתפריט: ארוחות בוקר, כריכים, מנות שקשוקה, וופל בלגי עם תוספות ייחודיות, פנקייקים, סלטים, פוקצ'ות, דגים, פסטות, קרפים צרפתיים מתוקים ומלוחים, תפריט ילדים ומגוון עשיר של קינוחים מתוקים.

וופל בר, דרך בן גוריון 136, מתחם Sunset, בת ים. 03-7404588 

שעות פתיחה: א-ה 09:00-23:00

עוד ב-חדשות האוכל:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
ויטרינה הוסיפו מוצר לויטרינה

בעלי עסקים וחברות, יזמים, מנהלי שיווק, מעצבים ואמנים - יש לכם עסק, מיזם, מוצר או שירות חדש ומעניין ולא אכפת לכם שכולם ישמעו עליו וירצו לקנות אותו? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.