חיפוש

רימון מוסיף המון

לרגל ראש השנה וחגי תשרי, מגישה פרימור, יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מתכון מיוחד של השף קונדיטור מיקי שמו, לעוגות יוגורט אישיות, עם פירות יער.

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

מצרכים (ל-4 עוגות בריוש): 

200 חמאה רכה
3/4 כוס שמן קוקוס
1 וחצי כוסות סוכר דמררה 
2 כפיות דבש 
6 ביצים מידה L
1 וחצי  כוסות קמח לבן 
3/4 כוס קמח כוסמין 
2 כפיות קמח שקדים
1 שקית אבקת אפייה
200 גרם גבינת ריקוטה 9% 
100 גרם (1/2 גביע) יוגורט 3%
50 גרם פטל אדום קפוא
לרוטב פירות אדומים: 
3 כפות מיץ רימונים של "פרימור"
2 כפות דבש 
150 גרם פירות אדומים קפואים 

פרימור - מיץ רימונים סחוט 100% טבעי. צילום: עמית שטראוס

פרימור - מיץ רימונים סחוט 100% טבעי. צילום: עמית שטראוס


אופן ההכנה:

1. במיקסר עם בוחש גיטרה מערבלים חמאה, שמן קוקוס וסוכר דמררה במהירות בינונית-גבוהה במשך כ- 5 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה ובהירה. מוסיפים את הביצים בהדרגה. 
2. מנפים את הקמחים, אבקת האפייה ואבקת השקדים. מנמיכים את המהירות ומוסיפים לסירוגין את הריקוטה והיוגורט ולבסוף את הקמחים המנופים עד לקבלת תערובת הומוגנית.
3. מחממים תנור ל- 170 מעלות. מוזגים את התערובת ל- 4 תבניות בריוש עד לחצי הגובה. מפזרים מעט פטל אדום מעל כל עוגה ומוזגים את יתרת התערובת עד שיא גובה התבנית.
4. אופים במשך כ-  40-50 דקות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. הופכים את העוגות על גבי רשת ומצננים.
5. מכינים את הרוטב הפירות האדומים: בקלחת מחממים 3 כפות מיץ רימונים יחד עם הדבש והפירות האדומים הקפואים עד לקבלת תערובת סמיכה. מעטרים את העוגות ברוטב ומגישים. 

*העוגות בשילוב מיץ רימונים סחוט טבעי של פרימור, מתאימות לאירוח בימי החג וכקינוח, לצד שתייה חמה או קרה. 

 

חג שמח ובתאבון!

 

 

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.