חיפוש

ואף מילה על ארדואן

מה תעשו אם נגיד לכם שכל מה שתצטרכו לעשות כדי לאכול כמו אובמה ופוטין הוא לנסוע לראשון לציון? רואי פרסול שלנו ביקר בקמפניה, המסעדה החדשה בניצוחו של השף אריק ווקיל - האיש שבישל לאובמה ולפוטין בגובה של 30,000 רגל 

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

בזמן שאתם מתלבטים רבע שעה אם להזמין כריך בטיסת הלואו קוסט שהזמנתם, שף אריק ווקיל ממש התחנן לא לעשות ניים דרופינג ולא להשוויץ עבור מי בישל בין שמיים לארץ, אבל אין ספק שלא משעמם לו שם למעלה, הרי כשף אישי במטוסים פרטיים הוא כבר הספיק להאכיל חלק ממנהיגי העולם וגם לא מעט כוכבי רוק, כוכבים הוליוודיים וסתם מיליארדרים.

 

ווקיל, בעל 22 שנות ניסיון וותק בענף המסעדנות, מנצח על התפריט של מסעדת קמפניה, כשהוא מתמחה בנתחי בשר וסטייקים עסיסיים, בשיטת חיתוך מיוחדת ועישון בשרים התורמת לטעם העשיר. קמפניה היא לא עוד מסעדה, כי ווקיל הבין שחוויית הסועד חשובה לא פחות מהטעם, ומרביץ שואו בכל ערב: הנתחים המרשימים נפרסים לעיני הלקוח, וממש כמו שעושים עם יין, נותנים ללקוח לבחור את הנתח ולטעום ממנו לפני שהוא מתחייב על המנה, כדי לאשר את הטעם המשובח.

שף אריק ווקיל עושה את מה שהוא הכי אוהב לעשות. צילום: עידן גרוס

 

גולת הכותרת של המסעדה היא מגוון נתחי הבשרים האיכותיים שנבחרים בקפידה ומגיעים משטחי מרעה ברמת הגולן - אסאדו, טומהאוק, פריים ריב, ואנטריקוט אנגוס .במילים אחרות: טבעונים, תישארו בתל אביב. 

 

מסעדת קמפניה נבנתה ותוכננה ע"י האדריכל יובל אליהו בעלות השקעה של 3 מיליון ₪, מה שהוליד חלל מפואר שעושה כבוד לנתחי הבשר. המטבח שווקיל מציג הינו טורקי מודרני עם התמחות בבשרים.

 

בין המנות ניתן למצוא: קרפצ'יו דק דק של סינטה – קוביות פרי, צנונית, מיקרו עלים, בלסמי מתקתק, שמן זית, מלח ים ואיולי עריסה 46 ₪, סיגרים במילוי כבד, נענע פטרוזיליה בליווי טחינה ואיולי עריסה 46 ₪, פילה בקר על מצא וופל בלגי לצד רוטב ציידים 179 ₪, וגם קדירה מרוקאית – בשר בקר בבישול ארוך, גרגרי חומוס וכוסברה 79 ₪. 

מסעדת קמפניה

קרפצ'יו דק של סינטה עם איולי אריסה. 46 ש"ח. צילום: עידן גרוס

צילום: עידן גרוס

בשר על גזע עץ מישהו? צילום: עידן גרוס

 

על הנתחים תשלמו לפי משקל: אנטריקוט מיושן במקום יעלה לכם 50 ₪ ל-100 גר', וכך יעלה גם פרים ריב על העצם. 
 

נהנינו במיוחד מהמאכלים הטורקיים שווקיל שולט בהם ביד רמה, ולא בכדי: טורקיה היא ארץ מוצאו של השף.  אם בא לכם לטעום משהו קצת שונה, אני ממליץ על meze Istanbull - מסבחה לימה, סלטון שומר וסלט עדשים שחורות, מגיע עם פרנה מרוקאית ומטבלי השף 38 ₪, או פידה דונר - מאפה סירה עם נתחי בקר וטלה, חציל אפוי וסלטון פטרוזיליה עם איולי שיבקה. 79 שקל ואתם מתאהבים. 

צילום: עידן גרוס

 צילום: עידן גרוס

 

מסעדת קמפניה

 

מתי: בימים א' – ה' מהשעה 12:00 ועד אחרון הלקוחות. במוצ"ש חצי שעה לאחר צאת השבת עד אחרון הלקוחות

איפה: מתחם הרובע – ברשבסקי 8 ראשון לציון

טלפון: 03-903-7667

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.