חיפוש

קיש בצל ומוצרלה

קיש בצל טעים במיוחד, בתוספת גבינת צאן ומוצרלה, קל מאוד להכנה, נפלא לכל ארוחה

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

חומרי הגלם


1/2 חבילה בצק עלים מרודד מופשר
3 בצלים גדולים פרוסים
1 כפית סוכר חום
1 כפית מלח
3 כפות שמן קנולה
125 גרם יוגורט
3 ביצים
80 סמ”ק חלב
מלח, פלפל
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
חצי גליל גבינת פרומעז פרוס לפרוסות
3 כפות פירורי לחם

 

אופן ההכנה

1. לפרוס את הבצל לפרוסות דקות

2. במחבת לטגן את הבצל עד שיתרכך. לטגן אותו תחילה, להוסיף את הסוכר ואת המלח, לאחר מכן להנמיך את הלהבה ולבשל עוד כ- 15 דקות. לקרר.

3. בקערה לערבב את הביצים, היוגורט והחלב, המלח והפלפל.

4. בתבנית עגולה שטוחה (תבנית פאי) לפרוס נייר אפיה ובתוכה לפרוס בצק עלים כששוליו בחוץ. לפזר את פירורי הלחם ומעל לפזר את הבצל.
   

קיש בצל ומוצרלה | אלונה זוהר | ויטרינה

 

לאתר הרשמי של אלונה זוהר >>

עוד ב-מתכונים לשבועות:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.