חיפוש

פסטה צדפים עם תרד וריקוטה

קיש בצל טעים במיוחד, בתוספת גבינת צאן ומוצרלה, קל מאוד להכנה, נפלא לכל ארוחה

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

חומרי הגלם

300 גרם פסטה צדפים מבושלת לפי הוראות היצרן
כ- 200 גרם עלי תרד – עדיף עלי תרד צעירים, שטופים ומסוננים
1/2 כוס גבינת ריקוטה
5  כפות שמנת לבישול (10 אחוז שומן)
1/2  כף שום כתוש
50  גרם חמאה
 

 

אופן ההכנה

1. לחמם מחבת. להוסיף את החמאה ולחמם עד המסה – יש לשים לב לא לשרוף את החמאה.

2. להוסיף את השום ולערבב.

3. להוסיף את עלי התרד ולערבב, לבשל אותם תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות. לשים לב שנותרים נוזלים במחבת. אם אין נוזלים, להוסיף 3-4 כפות מהמים בהם בישלנו את הפסטה.

4. לערבב בקערה את הריקוטה עם השמנת.

5. להעביר את הפסטה המוכנה לתוך מחבת התרד ולערבב. לכבות את להבת הגז ולהוסיף פנימה את תערובת הריקוטה.

6. לערבב הכל יחד ולהגיש    

  פסטה צדפים עם תרד וריקוטה | אלונה זוהר | ויטרינה

לאתר הרשמי של אלונה זוהר >>

עוד ב-מתכונים לשבועות:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.