בפיצות החדשות במסעדת סרדיניה, שתוכננו ביחד עם השף ברק בז'רנו, מושם דגש על מרכיבים טריים עם דגש ניכר על פיצות ייחודיות עם תוספות בשריות.
הפיצות הן דקות ופריכות ונאפות בתנור אבן, כמתבקש בתחום הקולינאריה של דרום איטליה.
הבצק עשוי קמח ג'ירסולה קשה המיובא מאיטליה ומיוצר בתהליך ארוך ורב שלבי ואת רוטב העגבניות מכינים מעגבניות שלמות מקולפות מדרום איטליה שנקטפות ונארזות באותו היום.
המומלצות:
פיצה ארבע גבינות – פיצה עם קרם פלפלים אדומים במקום רוטב עגבניות ותערובת של 4 גבינות: מוצרלה שמקורה בדרום איטליה, עיזים, כחולה ופרמזן.מעל הכל מפוזרות טבעות בצל ירוק המוסיפות צבע ותאוה לעיניים,פריכות ורעננות.
מחיר : 58 ש'
קלצונה ארטישוק - פיטצה מקופלת עם קרם פלפלים אדומים במקום רוטב עגבניות , מוצרלה מגורדת לבבות ארטישוק קלויים, שום קונפי ואספרגוס טרי. שילוב טעמים קלאסי של ארטישוק ושום מאוזנים ע"י קרם הפלפלים והגבינה
מחיר:58 ש'
פיצת קרפציו - פיצה עם רוטב עגבניות ומוצרלה מגורדת שזוכה לאחר האפייה ,בעודה חמה בתוספת של קרפציו פילה סינטה טרי, רוטב בלסמי מצומצם ,צנוברים קלויים המעניקים טעם פריך,עלי אורוגולה ושבבי פרמזן.
מחיר: 68 ש'
קלצונה טלה - זו היא פיצה מקופלת עם ראגו טלה ורוטב עגבניות בתוספת עלי נענע טרייה, מוצרלה ובצל ירוק. הטעם המיוחד של הפיצה המקופלת עם טעמי הטלה והנענע הדומיננטיים וגבינת המוצרלה המאזנת הופכים את הפיצה לכריך בשרי משביע.
מחיר: 58 ש
פיצה סלסיצ'ה - פיצה עם רוטב עגבניות ,גבינת מוצרלה מגורדת, בשר נקניקיית בקר איטלקית פיקנטית עם הרבה שום וזרעי שומר,גבינת סטראקינו, שעועית ירוקה והפיניש הסופי של חלמון ביצה, המוסף לאחר האפייה.
מחיר: 65 ש'
איפה: ככר קדומים 9 יפו
טלפון : 03-6832211