חיפוש

האביב של פומו

מסעדת פומו האיטלקית מרמת החיל משיקה תפריט אביב חדש ומרענן וזו כמובן הזדמנות נפלאה עבורנו לבקר במסעדה שכה רבות שמענו עליה. איך היה? הכל בכתבה שלפניכם

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

פומו נפתחה ממש לא מזמן - בחודש יולי אשתקד ומאז הצליחה לכבוש לבבות רבים ולמצב את עצמה כאחת מהמסעדות האיטלקיות השוות והמומלצות ביותר בעיר, ולא בכדי. הביקור במסעדה הוא פשוט תענוג צרוף של אוכל איטלקי משובח (ולא יותר מדי יקר), עם חווית עיצוב ואירוח שיגרמו לכם להתאהב בה על המקום.

 

העיצוב והאווירה

 

הגענו לפומו בהרכב של זוג הורים ושלושה ילדים בערבו של יום שני רגיל לחלוטין והמסעדה כבר היתה מלאה מפה לפה בסועדים - החל מזוגות בדייטים רומנטיים, דרך תיירים צלויים במכנסיים קצרים ועד משפחות חגיגיות כמונו שהגיעו לבלות ולהינות מארוחה טובה עם ילדים.

 

כבר בכניסה יש סיכוי טוב שתרגישו את הגרוב והתכונה הקולינרית המעוררת של המקום - מטבח פתוח שיורה מפעם לפעם להבות בישול מרגשות לאוויר, ריחות משכרים של בצק שנאפה בתנור הלבנים ושל עשבי תיבול ותבשלים שנחים בתוך רטבים עשירים.

 

מנות וקוקטיילים צבעוניים רצים פה על המגשים בין הסועדים ואת הכל עוטף עיצוב שאי אפשר להתעלם ממנו - תקרה קשתית בגובה של יותר מחמישה מטרים שמקנה לחלל כולו תחושה אורבנית וייחודית, ציורי אמנות מופשטת ענקיים על הקירות, תאי ישיבה נפרדים שמאפשרים פרטיות ואינטימיות, שולחנות עץ כפריים ארוכים וכבדים והכל בצבעי חום ובורדו חמים ונעימים, שעושים חשק גדול לשבת ולהיות חלק מהמקום הזה. כיף.

פומו מסעדה - אנטולי מיכאלו

פומו - עיצוב חם ועוטף באווירת אוכל חגיגית. צילום: אנטולי מיכאלו

 

האוכל

 

פומו מציעה מטעמים מהמטבח הדרום איטלקי בדגש על שימוש בחומרי גלם איכותיים, פסטות ופיצות שמיוצרות במקום ומתכונים מסורתיים שעברו טוויסט והתאמת פיוז׳ן לתקופתנו.

 

לכבוד האביב והקיץ שבפתח, הבעלים ושף המסעדה שחר ברנע, הוסיף לצד מנות הדגל של המסעדה, מבחר מנות ספישל וקוקטיילים חדשים, כמו: ניוקי שרימפס עשבי תיבול, אפונה וביסק (48 ₪), בוראטה ארטישוק שום, בזיליקום, זיתים, שמן זית ובלסמי  (48 ₪), סשימי טונה טונה אדומה, שומר, נענע, שמן זית, גספצ'ו עגבניות צהובות (59 ₪) ועוד... 

פומו מסעדה שחר ברנע

הבורטה של שחר ברנע במסעדת פומו. צילום: אפיק גבאי

 

בין הקוקטיילים החדשים תוכלו למצוא את ה OUZO P - אוזו, מיץ לימון, סירופ שקדים וליקר קסיס (44 ₪) ואת מידורי גולד -  סטולי, מיץ לימון, מיץ תפוזים, סירופ אננס ומלפפון (48 ₪)

מידורי גולד במסעדת פומו צילום: אפיק גבאי

מידורי גולד צילום: אפיק גבאי

 

ראשונות

 

מתפריט מנות הפתיחה הלכנו על: סלט פומו של עגבניות, זיתי קלמטה, פוקצ'ה, סלסה רוסטיקה ומוצרלה באפלו קרועה (59 ש״ח) - כלכך צבעוני וטעים;  פוקצ׳ה חמה מהתנור עם מטבלים (19 ש״ח) - מאסט!,  קרפצ'יו די מנזו מפילה בקר, שמן זית, ארוגולה, בלסמי ופרמז'ן (58 ש״ח), סביצ'ה דג ים טרי ורענן שמגיע עם סלט זוקיני, שעועית ירוקה, עגבניה, נענע, בזיליקום, צנוברים וצ'ילי (₪58) וברוסקטה של טונה אדומה, שאלוט, כוסברה ואיולי דה פפרצ'ינו  (₪55) - מעדן. 

סלט פומו

סלט פומו צילום: דרור עינב

ברוסקטה טונה אדומה

ברוסקטה טונה אדומה. צילום: אפיק גבאי

סביצה דג ים מסעדת פומו. צילום אפיק גבאי

סביצ'ה דג ים. צילום: אפיק גבאי

 

עיקריות

 

בתפריט העיקריות תמצאו מגוון של פסטות תוצרת בית טעימות ומיוחדות, פיצות שנאפות במקום, בשרים ודגים. מתפריט הקיץ הלכנו על פסטה ציידים שהגיעה עם בייקון, פילה בקר, פטריות פורציני ופורטבלו, עגבניות שרופות (98 ₪) - פסטה עשירה, ברוטב חום וכבד. טעים בטירוף.

 

הילדים נהנו מפיצה מרגריטה דקה וטעימה להפליא עם גבינת מוצרלה ופרמז׳ן איכותית (49 ש״ח), פסטה ארביאטה שפה נעשית עם ריגאטוני, עגבניות שרי מדורה, צ'ילי לוהט ושום (53 ש״ח) - מנה פשוטה וטעימה שמתאימה גם לילדים (שלא פוחדים מקצת חריף), טורטליני גבינות עם ריקוטה, תרד, פקוריני רומאנו ברוטב חמאת עגבניות ואורגנו (74 ש״ח) - מנה מנצחת טעימה ומיוחדת שמגיעה ברוטב גבינות יפה ולימוני ודג לברק שלם שנאפה על תנור פחמים אמתיות ביין לבן וחמאה, תפוח אדמה, עגבניות וזיתי קלמטה - מעולה! (₪128)

טורטליני גבינות מסעדת פומו צילום אפיק גבאי

טורטליני גבינות. צילום: אפיק גבאי

פיצה דלעת גרונגוזולה צילום: אפיק גבאי

פיצה דלעת גרונגוזולה. צילום: אפיק גבאי

דג לברק שלם שנאפה על תנור פחמים. צילום: אפיק גבאי

 

ולקינוח

 

לקחנו את המילפיי (44 ש״ח) שהיה אחד מהמפלפיי הכי טובים וטעימים שטעמנו במחוזותינו וכמובן איך אפשר בלי הטרימיסו שפה נאפה עם גבינת מסקרפונה בישקוטים וקפה (43 ש״ח).  

מילפיי מסעדת פומו צילום אפיק גבאי

מילפיי מושלם במסעדת פומו צילום: אפיק גבאי

טירמיסו מסעדת פומו

טירמיסו איטלקי אמתי צילום: אפיק גבאי

 

שורה תחתונה

 

פומו (שהשם שלה אגב מגיע מקיצור למילה ׳פומודורה׳ - עגבניה באיטלקית) היא אחת המסעדות האיטלקיות הטובות והמומלצות שיש לעיר תל אביב להציע. הבילוי במקום הוא כיפי ואיכותי, האוכל טעים, עשיר ומדויק, השירות נפלא ומקצועי וזה פשוט כיף להגיע למקום כזה שיודע לתת חוויית אירוח כה נעימה ושווה. המחירים לא זולים אבל גם לא יקרים מדי ובהתחשב באיכות ובגודל המנות, בהחלט מדובר בתמורה שווה והוגנת מאוד למחיר. נהנינו ואהבנו מאוד! מומלץ בחום!

 

ציון במדד ויטרינה: 9.4

 

POMO - פומו מסעדה איטלקית

 

איפה: רחוב הברזל 11 רמת החייל תל אביב

מתי: ראשון - שבת: 12:00 עד אחרון הלקוחות

כמה:טלפון  03-9225320

כשרות: לא

אווירה: ביסטרו איטלקי אורבני עדכני, איכותי ויוקרתי

חנייה: לאורך רחוב הברזל או בחניונים הרבים שבאזור

טלפון: 03-9225320

 

ויש גם: בכל יום ראשון נערכת במסעדה חגיגה איטלקית אותנטית הכוללת מנות ספיישל חדשות ומיוחדות, הרמת כוסית למטבח האיטלקי עם מגוון רחב של יינות תוצרת איטליה ומוסיקה איטלקית לאורך כל הערב. תגיעו.

 

לאתר המסעדה >>

 

 

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
ויטרינה הוסיפו מוצר לויטרינה

בעלי עסקים וחברות, יזמים, מנהלי שיווק, מעצבים ואמנים - יש לכם עסק, מיזם, מוצר או שירות חדש ומעניין ולא אכפת לכם שכולם ישמעו עליו וירצו לקנות אותו? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.