חיפוש

עונג שבועות

חברת "מן" (אלה מהוופלים המעולים שאם פתחתם חבילה שלהם אבוד לכם) השיקה לרגל שבועות מוצר חדש: "עינוגיות". ויש גם מתכון מיוחד לצנצנות אישיות של עוגת גבינה פירורים בטעם תות!

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

עינוגיות הן בעצם עוגיות פריכות במבחר טעמים: שוקולד, שומשום, שיבולת שועל וקמח מלא, גרנולה, לימון, חמאה ועוד, אבל חוץ מליהנות מהן ליד הקפה, הייעוד שלהן הוא - להפוך לתחתית של עוגות גבינה קרות.

כן כן, לא צריך לאפות או לקנות תחתית, מספיקה שקית כזו של עינוגיות ויש לכם תחתית לעוגת גבינה. אם בדרך מהסופר למטבח יישאר לכם משהו, כן? אגב - העוגיות ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא שומן טרנס וטבעוניים – ללא רכיבים מן החי.

כמה זה עולה? מחיר מומלץ לצרכן: כ- 10 ₪ לאריזת 600 גרם. איפה קונים? ברמי לוי, יינות ביתן, אושר עד, חצי חינם, מחסני להב, זול בשפע, מחסני השוק ומגוון חנויות פרטיות.

מתכון לצנצנות אישיות של עוגת גבינה פירורים בטעם תות:

מצרכים (ל- 10 צנצנות בינוניות): לשכבת "גבינה אפויה" 500 גרם גבינה לבנה 5% או 9% שומן 250 גרם גבינת שמנת 30% שומן 6 ביצים מופרדות 1 כפית תמצית וניל 1 כוס גדושה סוכר 6 כפות קורנפלור 5 כפות קמח 2/3 כוס חלב (180 מ"ל) 50 גרם חמאה מומסת לשכבת הפרורים 400 גרם עוגיות "עינוגיות" של מן מפוררות היטב לשכבת התות צנצנת קונפיטורה תות איכותית לשכבת הקרם 1 חבילת גבינה לבנה 5% 1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל עוגה 2 אופן ההכנה: 1. בקערה גדולה טורפים שני סוגי גבינה עם חלמונים, תמצית וניל ו2/3 כוס סוכר, מנפים מעל קורנפלור וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מוסיפים חלב וחמאה מומסת וטורפים לתערובת אחידה. 2. במיקסר מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף לבנבן ורך. מוסיפים את יתרת הסוכר (1/2 כוס) בהדרגה ומקציפים לקבלת מבריק ויציב אך לא נוקשה. טורפים שליש מהקצף לתערובת הגבינה ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקצף, רק עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כחצי שעה. 3. לאחר צינון, מפוררים את העוגה (אפשר רק את חלקה) ומניחים בצד לצורך הרכבה. 4. מכינים את קרם הגבינה: בקערה, מערבלים את הגבינה ואבקת אינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם אחיד. 5. הרכבת המנה: בתחתית הצנצנת, מזלפים שכבה של קונפיטורה. מעל הקונפיטורה מפזרים שכבה של פירורי עוגיות ומעליה שכבה של פירורי עוגת גבינה ("גבינה אפויה") ושכבה נוספת של פרורים. 6. מסיימים בשכבת קרם גבינה ומגישים לאחר קירור של שעתיים לפחות. צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו - מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור הקולינרי sweet weekend.  
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.