המצרכים:
4 ביצים
220 גרם סוכר
1 לימון מגורד (או 2 ליים)
מיץ מלימון 1 (או משני ליים)
100סמ"ק שמן
250 גרם ריקוטה
80 גרם קורנפלור
250 גרם קמח
שקית אבקת אפיה
לגלייז:
100 גרם אבקת סוכר
2 כפיות מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. להקציף 4 ביצים שלמות עם הסוכר, עד קבלת הקצפה בהירה ותפוחה.
2. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן עד איחוד.
3. להוסיף גבינת ריקוטה, גרידת לימון, מיץ לימון, להקציף יחד. להוסיף קורנפלור, אבקת אפיה וקמח.
4. לערבב יחד עד איחוד.
5. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בחום של 180 מעלות, למשך 35-45 דקות.
6. לצנן ולהפוך על צלחת הגשה.
