חיפוש

מתכון לעוגת לימון

הטעם, הניחוח, המרקם והקלילות הופכים את העוגה הזו לעוגת הקיץ המנצחת שלכם. מתכון מיוחד מאת אלונה זוהר

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

המצרכים:

4  ביצים

220 גרם סוכר

1 לימון מגורד (או 2 ליים)

מיץ מלימון 1 (או משני ליים)

100סמ"ק שמן

250 גרם ריקוטה

80  גרם קורנפלור 

250 גרם קמח

שקית אבקת אפיה

 

לגלייז:

100 גרם אבקת סוכר

2 כפיות מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

1. להקציף 4 ביצים שלמות עם הסוכר, עד קבלת הקצפה בהירה ותפוחה.

2. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן עד איחוד.

3. להוסיף גבינת ריקוטה,  גרידת לימון, מיץ לימון, להקציף יחד. להוסיף קורנפלור, אבקת אפיה וקמח.

4. לערבב יחד עד איחוד.

5. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בחום של 180 מעלות, למשך 35-45 דקות.

6. לצנן ולהפוך על צלחת הגשה.

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.