חיפוש

עוגת גבינה טבעונית

חברת "משומשו", יצרנית תחליפי הגבינות הטבעוניות, מגישה יחד עם השפית אביגיל מייזליק, מתכון חגיגי ומיוחד לעוגת גבינה טבעונית לרגל שבועות

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

עוגה קלה להכנה, בשימוש ממרחי גבינות טבעוניות בסגנון שמנת של משומשו, טעימה להפליא ונהדרת כקינוח לארוחת החג, לטבעונים ולכולם. חג שמח!

 

מצרכים:

 

לבצק: 
100 גרם מרגרינה או שליש כוס שמן קוקוס 
1 וחצי כוס קמח 
1 כוס שקדים טחונים 
2 כפות סוכר
2-3 כפות מים 

 

למלית: 
2 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (400 גרם)
1 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (200 גרם)
1/2 כוס קצפת צמחית או קרם קוקוס
2/3 כוס סוכר
1-2 כפית מיץ לימון טרי
1 כוס שקדים פרוסים
1/2 כוס אגוזי לוז

 

אופן ההכנה:

 

1. להכנת הבצק: מערבבים יחד את המרגרינה, הקמח, השקדים והסוכר עד לקבלת פירורים אחידים. מוסיפים את המים לפי הצורך עד שהבצק מתאחד ומערבבים לקבלת כדור בצק. מקררים במקרר למשך חצי שעה.

 

2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפיה ומניחים עליה שכבת בצק בעובי 1 ס"מ. את שאר הבצק מניחים על תבנית בינונית בצורה חופשית בעובי 1 ס"מ. אופים בתנור למשך כרבע שעה, עד ששני הבצקים מזהיבים. מוציאים ומצננים. אופים בתנור את השקדים ואגוזי הלוז כ- 5 דקות עד שהם מזהיבים היטב. מוציאים ומצננים. 

 

3. להכנת המלית: קולפים את אגוזי הלוז. טוחנים במעבד מזון איכותי את האגוזים והשקדים הקלויים עד שהם הופכים לממרח אחיד. מוסיפים את ממרחי הגבינות הטבעוניות יחד עם כל החומרים הנוספים וטוחנים למלית אחידה. טועמים את המלית ומאזנים את המתיקות, במידת הצורך מוסיפים עוד מעט סוכר או מיץ לימון. 

 

4. יוצקים את המלית מעל תבנית הבצק באינגליש קייק. מפוררים בעזרת פומפייה את הבצק הנוסף האפוי מעל העוגה ומעבירים למקרר למקפיא למשך שעתיים. 

 

5. לפני ההגשה פורסים לפרוסות ומפשירים כחצי שעה. 

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.