חיפוש

ספיישל סילבסטר: הארוחות הכי שוות

סוף השנה האזרחית כבר כאן והמסעדות מתכוננות לחגיגות הסילבסטר המסורתיות שלהן. יצאנו לבדוק את הארוחות והתפריטים הכי שווים בסביבה.

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

 

FRAME: ערב מוזיקלי עם תפריט מיוחד

 

לוקיישן: ראול ולנברג 2 רמת החייל, תל אביב וקניון עזריאלי ראשונים, ראשון לציון

בתכנית בתל אביב: מתחילים עם ארוחת ערב בליווי נגן סקסופון, לקראת חצות הקצב עולה בניצוחו של הדיג'יי ג'סי נמני, שיסחוף למסיבת סילבסטר חגיגית  וגדושת צ'ייסרים.

בתכנית בסניף ראשון לציון: מתחילים עם ארוחת ערב בשלושה מסלולים, ואז... בשעה 23:00 הופעה חיה של עברי לידר!!!

 

מה בתפריט: שלושה מסלולים לזוג סועדים– 270 ₪ לאדם

מסלול 1: סושי – קומבינציית שף זוגית  – מיקס של רולים נבחרים ומיוחדים + 2 מנות ראשונות + פלטת קינוחים זוגית

מסלול 2: בשרים –מיקס בשרים של סטייק פילה /אנטריקוט /כבד אווז + 2 מנות ראשונות + פלטת קינוחים זוגית

מסלול 3: פירות ים – קדרת פירות ים + 2 מנות ראשונות + פלטת קינוחים זוגית

 

הארוחות המיוחדות יתקיימו בשני מושבים:

סיט ראשון - 19:00  – 21:00

סיט שני ל -21:00 ואילך

 

להזמנת מקום במסעדה: 03-6498080 , או באתר : frame-sushibar.co.il

מסעדת FRAME. צילום אור גפן/דניאל לילה

זה מה שמחכה לכם במסעדות FRAME וגם דיג'יי נמני ועברי לידר בהופעה חיה! צילום: אור גפן ודניאל לילה

 

וויסקי בר מוזיאון, W, וולטר: חוגגים מתחת לאדמה!

 

לוקיישן: מתחת למתחם שרונה, תל אביב

בתכנית: המסיבה לכבוד השנה האזרחית החדשה תערך ב 3 מתחמים שונים מתחת לאדמה, במנהרות, ספריות וויסקי, גלריות, מרפסות, ברים יוקרתיים ולאונג' לעישון סיגרים. המבלים יהנו מאוכל, שתיה, מוסיקה מעולה, אווירה וכמובן מוויסקי משובח.

מה בתפריט: בשרים בעישון עצמי, רוסטביף, אנטריקוט, קרפצ'יו פילה בקר, סביצ'ה סלמון, מבחר קינוחים ועוד מגוון מנות ספיישל אשר הוכנו במיוחד לערב הסילבסטר. לצד מנות הקוקטייל יוגש תפריט אוכל, סיגרים ואלכוהול חופשי במהלך כל הערב, ואף קוקטיילים שנרקחו על ידי צוות ה W

מחיר: 350 ₪ לאדם (280 ₪ מכירה מוקדמת עד 27.12.17) מקנה כניסה לשלושת המתחמים, 100 ₪ לאדם (80 ₪ במכירה מוקדמת עד 27.12.17) מקנה כניסה למתחם ה W ולמתחם הוולטר בלבד

מתי מתחילים: פתיחת שערים 20:30

 

כרטיסים: https://www.eventer.co.il/whiskeybmsilvester

סילבסטר בוויסקי בר מוזיאון - קרדיט לצלם אלי ראול

האנדרגראונד של מתחם שרונה. מסיבה של פעם בשנה.  צלם: אלי ראול


פופינה: תפריט טעימות חגיגי


לוקיישן: אחד העם 3 נווה צדק, תל-אביב 

בתכנית: השף אוראל קמחי שמזוהה עם המטבח הווירטואוזי והיצירתי שלו יצר לכבוד חגיגות הסילבסטר תפריט טעימות חגיגי במיוחד.

מה בתפריט: טרטר טונה ובר ים, בשר לובסטר, מוס כבד אווז ואיולי שום שחור, פילה בר ים צלוי, ניוקי מושחר, בשר סרטנים, שרימפס קונפי, טארט יוזו ופירות הדר, שנטלי וניל, טוויל קקאו ועוד. 

מחיר: 395 ₪ לסועד 

להזמנת מקום במסעדה: 03-5757477

מסעדת פופינה. צילום: חיים יוסף

תפריט טעימות ייחודי בפופינה. צילום: חיים יוסף
 

אואזיס: ערב קונספט Beautiful Fantasy

 

לוקיישן: מונטיפיורי 17, תל-אביב 

בתכנית: מסעדת אואזיס בניצוחה של השפית רימה אולברה בארוחת סילבסטר ייחודית המשלבת אוצרות מן הים ומן היבשה בשילוב חומרי גלם משובחים מהארץ ומהעולם. המסעדה תציע תפריט א-לה-קרט מיוחד אותו תלווה שמפנייה בכוסות ובבקבוקים לצד קוקטיילים מיוחדים.

מה בתפריט: אוייסטרים "פרל בלאנש" וגרניטה של בלאדי מרי, לנגוסטין טרי צלוי עם חמאת יסמין, סקאלופ טרי צלוי בתוך הקונכייה עם חמאת שירו מיסו יפני, טאליאטלה וניל עם בשר סרטנים, רוטב תירס מתוק ושמן כמהין ועוד. 

מחיר: בין 150-50 ₪ למנה

להזמנת מקום במסעדה: 03-6206022

טארט לימוני מאייר, מסעדת אואזיס החדשה

אוצרות מן הים והיבשה במסעדת אואזיס. צילום: יחצ

 

מריפוסה: תפריט טעימות, פינוקים והפתעות  
 

לוקיישן: מתחם מועדון הגולף, קיסריה 

בתכנית:  מסעדת שף מריפוסה תציין את ערב הסילבסטר עם תפריט ספיישלים מיוחד שיצרו השפים יומי לוי, חביב משה ומאיר אלאלוף. במהלך הערב יוגשו פינוקים, שמפניות, קוקטיילים מיוחדים ועוד הפתעות. סבב ראשון 19:00-22:00, סבב שני 22:00 

מה בתפריט:  שקדי עגל, קרם וישיסואז, פנצ׳טה טלה מעושן- 72 ₪, מרק ערמונים ודבש, אגוזי לוז, שרימפס בקדאיף, ״גרנולה״ כמהין- 64 ₪, צלעות טלה כל הגריל, טורטליני טלה ובצלים מקורמלים, ארטישוק, ציר טלה וכמון-208 ₪ ועוד. 

להזמנת מקום במסעדה: 04-6265000

תפריט סילבסטר במסעדת מריפוסה

ולקינוח: כדור מוס קרמל מלוח, קרמבל נוגט שחור, קרם פופקורן ופופקורן מקורמל. צילום: יחצ

 

קלואליס: סילבסטר כשר 

 

לוקיישן: מלון הילטון, הירקון 205 תל אביב 

בתכנית:  מסעדת קלואליס הכשרה במלון הילטון תל אביב תחגוג את חגיגות סוף השנה האזרחית עם תפריט טעימות חגיגי שיצר השף ויקטור גלוגר.

מה בתפריט:  מנה ראשונה - סשימי מוסר ים וקוויאר סלמון על נקטר הדרים וזעפרן, פאן דה קריסטל, פילה הדרים, בצלי שאלוט וזיתי טאסוס. מנת ביניים - בר ים בקדרת פטריות יער וקצף סלקים פטריות פורצ'יני, שימאג'י, פורטבלו ותרד. מנה עיקרית -  פילה בקר בצלייה איטית עם פירה ארטישוק ירושלמי וכמהין רוטב פריגור (רוטב כבד אווז) וקייל מטוגן. מנה אחרונה - מוס פטל, תותים טריים ושברי שוקולד.
מחיר: 530 ₪ לסועד (לא כולל דמי שירות או שתייה) 

סילבסטר בקלואליס מלון הילטון

תפריט טעימות חגיגי של ויקטור גלוגר. צילום: אפיק גבאי

 

סוהו: חוגגים סילבסטר וגם יומולדת 17   
 

לוקיישן: משה בקר 15, אזור התעשייה הישן ראשון לציון

בתכנית:  סוהו פותחת שנה אזרחית וגם מציינת 17 שנים להיווסדה עם  הופעות של מיטב הדי ג'ייז ובראשם הדי ג'יי הישראלי מהמובילים בעולם, ג'ניה טרסול.

מחיר: 130 ₪ לכרטיס במכירה מוקדמת, 180-200 ₪ במכירה רגילה. כרטיס VIP: 550 ₪ במכריה מוקדמת. 600 ₪ במכירה רגילה

לרכישת כרטיסים: 054-3500501

ג'ניה טרסול בסוהו. צילום: שי אוחיון

ג'ניה טרסול, יחגוג בסוהו סילבסטר ויומולדת 17. צילום: שי אוחיון

 

ראיסה: תפריט טעימות ב-250 ₪  

 

לוקיישן: רבי יוחנן 8, שוק הפשפשים יפו 
בתכנית: מסעדת ראיסה של השף אורי לוי בשוק הפשפשים ביפו תקיים בערב הסילבסטר חגיגה קולינרית שבמסגרתה יוצע תפריט טעימות מיוחד ועשיר שיכלול 6 מנות פתיחה ומנה עיקרית 1 לבחירה. הארוחה תתקיים בשני סבבים, ב- 19:00 עד 22:00, שבמסגרתו יוצע כוס קאווה לכל אורח, וסבב שני החל משעה 22:00.
מה בתפריט:  מרק ערמונים וארטישוק ירושלמי, סשימי דג ים, אבוקדו, אשכולית אדומה ושקדים, עראייס קר חם של פילה ברק עם אייולי חרדל, מחבת פירות ים – מולים, קלמרי, שרימפס, סרטן, ירקות וציר סרטנים ועוד. 

מחיר: 250 ₪ לסועד

להזמנת מקום במסעדה: 03-6202262

מסעדת ראיסה בשוק הפשפשים

 

קנקון: ספיישל מיוחד במתחם האוכל

 

לוקיישן: האורגים 19, אשדוד

בתכנית: לרגל חגיגות השנה החדשה יוגש תפריט ספיישל מיוחד ומנות ממגוון חומרי הגלם המיוחדים של קנקון. כל סועד יקבל ארבע מנות ראשונות, כוס יין הבית, מנה עיקרית, קינוח לבחירה ועוד ומגוון פינוקים קולינריים.

מה בתפריט:  קציצת סרטנים מצופת פנקו, סביצ'ה לוקוס, בריוש כבד אווז בזיגוג פירות יער, סטייק אנטריקוט מיושן ומשוייש עם תוספת של בקרמבל תפוחי אדמה, תערובת פירות ים ברוטב חמאה ושום ועוד. 

מחיר: 500 ₪ לסועד

הזמנה מראש בטלפון: 08-6677699

מסעדת קנקון אשדוד

מהאקווריום לצלחת. מתחם קנקון באשדוד. צילום: יחצ

 

ק-פה הנוי: תפריטי טעימות בשני סבבים  

 

לוקיישן: מלכי ישראל 3, תל אביב 

בתכנית: השפית נופר זוהר יצרה תפריט טעימות מיוחד ושונה מתפריט המסעדה הרגיל ותחגוג עם DJ  להשלמת האווירה. התפריט יוגש ב 2 סבבים: הסבב הראשון מ-18:00 עד 21:00 בתפריט שיכלול 4 מנות, קינוח וקוקטייל. הסבב השני מ-22:00 עד 01:00 בתפריט שיכלול 5 מנות, קינוח וקוקטייל.

מה בתפריט:  פני פורי עם מוס כבד אווז, סשימי סלמון וטונה כחולת סנפיר, בר בלאדי מקושקש בפטריות, סינטה עגלה טטאקי, מרמלדה ג׳ינג׳ר ועוד. 

מחיר: 280 ₪ לסועד

להזמנת מקום במסעדה: 03-6771184

ק-פה הנוי

השפית נופר זוהר בתפריט טעימות מיוחד ושונה. צילום: יחצ

 

סילו: חוגגים סילבסטר זוגי 

 

לוקיישן: מתחם "לה פארק" חולון

בתכנית: לרגל פתיחת השנה האזרחית החדשה, תקיים מסעדת סילו ארוחת סילבסטר חגיגית על טהרת מנות בנוסח איטלקי- ים תיכוני, שהורכבו במיוחד לערב על ידי שף טל כהן וצוות סילו שיתקיים בשני סבבים – 19:00 ו-22:00. התפריט העשיר כולל ארוחה בת 6 מנות ראשונות ומנה עיקרית לבחירה, כוס צינזאנו איטלקי מבעבע, קינוח זוגי ושתייה חמה אישית.

מה בתפריט:  כדורי ארנצ'יני, קרם פולנטה כמהין, טרטר סלמון ואננס על יוגורט אזוב וטוויל שומשום, פילה מוסר ים עם קראסט פיסטוקים, על ריזוטו כמהין, ערמונים וקרם ציר בקר וסיגר פילו, קדרת פירות ים עם סרטנים כחולים בקרם פלפלת וציר בקר ועוד.

מחיר: 450 ₪ לזוג.

להזמנת מקום במסעדה: 03-5733315

מסעדת סילו. צילום: גל קולוג

סילבסטר לאוהבים בסילו. צילום: גל קולוג 

 


 


 

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.