חיפוש

סניף חדש ל "המסעדה"

כתבנו אסף כדורי יצא לבדוק את הסניף החדש של "המסעדה" ברחוב הארבעה ולראות האם ראשונות ב 15 ש"ח ועיקריות ב 30 ש"ח, באמת שוות את המחיר

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
לאחר ההצלחה הגדולה שלה בראשון לציון , פתחה "המסעדה" סניף נוסף ברחוב הארבעה. למי שלא יודע קונספט המקום הוא מנות מגוונות במחירים של 15 שקלים למנה ראשונה ו-30 למנה עיקרית. בהחלט קונספט מבורך בזמנים שלא כל אחד יכול להרשות לעצמו ללכת למסעדה ולהוציא מינימום 100 שקל בעבור מנה ראשונה, עיקרית ושתייה. אפשר להסכים שהמחיר בהחלט מזמין אך השאלה הנשאלת היא האם המנות מזמינות? האם הן איכותיות? טעימות? יצאתי לבדוק וחזרתי עם מסקנות ברורות. למקום הגענו אני וחבר ביום חמישי בערב, המסעדה הייתה יחסית מלאה ואם יורשה לי לציין,עם אחלה אווירה. מוסיקה טובה, כזאת שגורמת לך להרגיש שהגעת למקום הנכון בזמן הנכון. לראשונות לקחנו: לחם הבית, קרפצ'יו בקר, בטטה אפויה, כרובית אפויה, קרפצ'יו חציל ופטה כבד. 6 מנות ראשונות שיחד עלו 90 שקל! אז כמו שאמרתי בהתחלה, המחיר ממש נח ומזמין, והטעם? הלחם היה חם וטוב והורגש שהוא נעשה עכשיו ולא הוציאו אותו מהקפאה כמו בהרבה מקומות אחרים. קרפצ'ו הבקר היה טרי ועם תיבול נהדר בתוספת פרמז'ן ובצל ירוק אם כי חובה להפחית במלח שביותר מדי ביסים השתלט על הטעם. הבטטה הייתה עשויה בדיוק במידה הנכונה והוגשה עם גבינות על מצע של יוגורט וסילאן. באמצע שטפנו את הגרון עם 2 כוסות למברוסקו שלמרות המחיר הממש זול שלהם (10 שקלים לכוס) הרגישו נעים בגרון. המסעדה קרפצ'ו הבקר טרי ועם תיבול נהדר. צילום: אפיק גבאי קרפצ'יו החציל שחה בטחינה יחד עם צנונית, גרגירי חומוס ועגבניות והשתלב מעולה עם הלחם. הכרובית האפויה גם השתלבה נהדר עם שאר מנות הפתיחה רק שכמות הטחינה לא הייתה בסנכרון עם גודל הכרובית (חצי ראש!) פטה כבד העוף הגיע יחד עם ריבת בצל וצנימים והיה טוב. לא פטה הכבד הטוב שאכלתי אבל בהחלט ראוי במיוחד לאור מחירו. לעיקריות לקחנו: עוף בקארי אדום והמבורגר (כאמור 30 שקל למנה). נתחוני העוף בקארי אדום הגיעו עם חלב קוקוס, עגבניות שרי וג'ינג'ר על מצע של אורז לבן עם בצל ירוק, כוסברה (אפשר לבקש בלי), נבטים שומשום ובוטנים. איפה שיש מנה של קארי וחלב קוקוס, אני לוקח, לרוב במסעדות אסייתיות. המנה הייתה לא רעה אבל גם לא טובה מדי. הרוטב היה דליל מדי והרגיש יותר כמו מיץ קארי (סמיכות הרוטב חשובה מאוד במנות כאלה). גם טעם הקארי היה פחות מורגש מבדרך כלל במנות האלו. ההמבורגר (200 גרם) הגיע כמו שהמבורגר מגיע לרוב, בלחמניה עם חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ ובצל סגול. שוב, כמו במקרה של הרבה מנות, לא ההמבורגר הכי טוב שאכלתי בחיי אבל בהחלט טוב ומשביע. הבשר היה איכותי והוגש בדיוק במידה שביקשנו (מדיום). לקינוח הזמנו קרם ברולה (20 שקל) שהיה טוב ונעלם במהירות. המסעדה עוף בקארי - מנה לא רעה אבל גם לא טובה מדי. צילום: אפיק גבאי

לסיכום:

שילמנו 190 שקלים וקיבלנו: 6 מנות ראשונות, 2 כוסות למברוסקו, 2 מנות עיקריות וקינוח. 95 שקל לבנאדם לכמות כזו זה משהו שלא קורה הרבה. האוכל? יש ויש. בסך הכל מקבלים תמורה מלאה למחיר וברוב המקרים אף יותר. אף מנה היא לא המנה הכי טובה שאכלתי אבל בהחלט טובה כשלעצמה. הלוואי ונראה עוד מקומות מהסוג הזה שאפשר פשוט לבוא לאכול ולא לצאת עם נזק בכיס.

ציון במדד ויטרינה: 7.8

איפה: הארבעה 18 ת"א שעות פתיחה: כל השבוע – 08:00-00:00 (לא כשר) שירות: אדיב, נעים ומקצועי מחירים: נמוכים במיוחד! חנייה: חניון הארבעה שאר חניוני הסביבה אווירה: תוססת ומזמינה מתאים ל: כולם
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.