חיפוש

דייג אוהב סושי?

הסושי בר החדש בג'קו, מסעדת הדגים הוותיקה, מוקדש כולו למאכל האהוב. ויש גם מסלול ייחודי של בחירת השף לסועדים נועזים

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

חומרי גלם טריים הם הבסיס לכל סושי משובח. נקודה. בעוד שבשר מתיישן לו בנחת שבועות ואף חודשים כדי להגיע לשיאו, ומירקות ופירות לא הכי טריים אפשר לעשות שלל מעדנים, בסושי איכותי אין משחקים. הדגים הטריים הם ה-כ-ל. אחר כך באה היד המקצועית, השילובים היצירתיים, צורת ההגשה וכדומה.

 

וכדי לאכול סושי באמת טרי ומשובח כדאי ללכת למקור, לאנשי הדגים. האנשים שעומדים מאחורי ג'קו הם כאלו בדיוק. הרשת החלה את דרכה בשוק הטורקי בחיפה עם זיקה ישירה לים ולדגה בעונתה. מאז התפשטה הבשורה בכל רחבי הארץ וההמשך הטבעי לבר סושי בתוך מסעדת ג'קו הוא המהלך הכי טבעי ונכון בעולם.

 

ג'קו 1

מבחר מנות יפניות מסורתיות בשלל הרכבים וטעמים. צילום: דרור ורשבסקי

 


בר הסושי החדש נמצא בתוך המסעדה ברמת השרון והוא די מופרד מיתר החלל, גם פיזית וגם בתפריט. הסושי בר החדש מבית ג'קו מציע מבחר מנות יפניות מסורתיות, שמוכנות במקום על בסיס הדגים הטריים וחומרי הגלם האיכותיים שמגיעים מהים למסעדה, חלקם מהים התיכון וחלקם בייבוא אישי.

 

התפריט החדש נבנה על ידי אפי אלאלוף, הבעלים ובנו של ג'קו, והוא כולל מבחר מנות ראשונות בסגנון אסיאתי כמו סלט אצות וואקמה (27 ש"ח); צ'יראשי, סושי מפורק, סלמון או טונה (59-49 ש"ח); טטאקי טונה או סלמון (59-49 ש"ח); סלט סשימי טונה עם חסה, מלפפון, אבוקדו, גזר, גזר, בצל סגול ברוטב פונזו אסיאתי (59 ש"ח) ועוד. כל יתר התפריט מוקדש לסושי על צורותיו והרכביו - ממאקי ופוטומאקי, דרך סנדוויץ' סושי, קונוסים, ניגירי, סשימי, ספיישלים ועד שלל קומבינציות. יש אפילו מסלול של בחירת השף לנועזים שבסועדים (159 ש"ח לסועד למסע קולינרי).

 

ג'קו 2

ניגירי סלמון עם טעם של עוד. צילום: דרור ורשבסקי

 


מאחורי הסושי עומד השף אורן ורטין בעל הטאץ' המקצועי, כי סושי זה מדע מדויק. ורטין מפיק מנות מעוצבות וטעימות ובעיקר טריות מאוד עם הדגים הכי טובים שיש בשטח. התמקדנו בספיישלים הווירטואוזיים ואכלנו ספיישל טונה רול (57 ש"ח), ריינבואו (65 ש"ח), ספיישל סלמון (53 ש"ח) וספיישל ניגירי עם סלמון צלוי (59 שקלים). בין לבין איזנו את הטעמים עם סשימי נקי שנמס בפה מרוב טריות. המסקנה? דייג אוהב דגים ומתייחס אליהם בכבוד ראוי.

 


יש גם אפשרות לחגוג עם מגשי אירוח הכוללים מאקי, אינסייד אאוט, פוטומאקי, רולים ספיישל דגים וצמחוני (395-249 ש"ח), ויש גם עסקיות שוות (מ-59 שקלים לסועד), שירות TA ומשלוחים ברמת השרון, הרצליה, כפר שמריהו, צפון תל אביב והסביבה.

 

ג'קו 3

מגשי אירוח שאי אפשר להפסיק לזלול. צילום: דרור ורשבסקי

 


ג'קו סושי בר, החרש 8, רמת השרון. 03-5661234

שעות פתיחה: כל יום מ-12:00 עד לקוח אחרון

 

עוד ב-חדשות האוכל:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
ויטרינה הוסיפו מוצר לויטרינה

בעלי עסקים וחברות, יזמים, מנהלי שיווק, מעצבים ואמנים - יש לכם עסק, מיזם, מוצר או שירות חדש ומעניין ולא אכפת לכם שכולם ישמעו עליו וירצו לקנות אותו? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.