חיפוש

מתכון לרוטב פסטו

אין ספק שזהו הרוטב הכי מוצלח, הכי קל לשידוך והכי טעים שיש. אם תשאלו אותי, אני יכולה לאכול אותו עם כפית. רוטב פסטו, עם ארומה משגעת של בזיליקום, של שום ושמן זית. מושלם, כבר אמרתי?

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

חומרי הגלם

חבילת בזיליקום גדולה (כמו זו שקונים בשוק. אם קונים בסופר באריזת פלסטיק אז 3 חבילות) שטופה. קוטפים את העלים מהגבעולים. את הפסטו מכינים רק מהעלים.
10 שיני שום
1 ספל גדול של גבינת פרמזן מגורדת (לא לדחוס את הגבינה בכוס)
5 כפות צנוברים
1/2 ספל (כמו של הפרמזן) שמן זית
כ- 2/3 כפית מלח (לפי הטעם תלוי במליחות הגבינה)
1 כפית פלפל שחור
2 כפות מיץ לימון
 

 

אופן ההכנה

1. לשים הכל במג’ימיקס עד שמרקמו נהיה כמשחה.

2. אם הפסטו סמיך מידי וגרגירי להוסיף עוד שמן זית ולהפעיל שוב את המג’ימיקס.

3. לשים בקופסא ולשמור מקרר.

מתכון לרוטב פסטו | אלונה זוהר | ויטרינה

לאתר הרשמי של אלונה זוהר >>

עוד ב-מתכונים לשבועות:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.