חיפוש

מתכון לאוזני המן חלבה

הן פריכות, מתוקות וגם בריאות. קבלו מתכון מעולה וקל לאוזני המן במילוי קרם חלבה

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

דרגת קושי: קל

 

מצרכים: להכנת בצק פריך: 300 ג' קמח קר ומנופה 180 ג' חמאה / מחמאה קרה וחתוכה לקוביות 120 ג' אבקת סוכר כפית גרידת לימון חצי מקל וניל או כף תמצית וניל אמיתית 1 ביצה טרופה כף מים להכנת המילוי: חבילת חלווה למריחה של 'אחוה'

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים במיקסר את המצרכים היבשים (הקמח, אבקת הסוכר, הווניל וגרידת הלימון) עם החמאה, עד שמתקבל מרקם פירורי.

2. מוסיפים את הביצה והמים ומערבבים מעט עד שמתקבל בצק.

3. את התערובת עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.

4. מרדדים את הבצק, וחורצים עיגולים (אפשר ע"י כוס ריקה). 5. מזליפים במרכז העיגול ממרח חלווה "אחוה" (כפית גדושה).

6. מקפלים את עיגול הבצק משלושה כיוונים, עד ליצירת משולש / אוזן המן.

7. מהדקים היטב את קצוות הבצק.

8. מסדרים בתבנית אפיה ואופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-25 עד 30 דקות, עד לקבלת צבע זהוב. אופציה לשדרוג הבצק: להחליף 50 ג' קמח ב-50 ג' אבקת שקדים מולבנים ולהקטין בחצי את כמות אבקת הסוכר.

 

המתכון באדיבות חברת "אחוה"

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.