כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
חברת "בר אל", המתמחה בפיתוח וייצור מוצרים ללא גלוטן, מרחיבה את קטגוריית הלחמים ומשיקה פיתוח של לחם חדש – "לחם בניחוח כפרי" ללא גלוטן, המשלב קמח טף, עשיר בערכים תזונתיים, ומקנה לו את צבעו הכהה. הלחם מוצע פרוס, במשקל 500 גרם, ומלבד היותו ללא גלוטן, הוא גם ללא תוספת סוכר, ללא כולסטרול, ללא שומן טראנס, ללא לקטוז וקזאין וללא ביצים. כך שהוא מתאים גם לטבעונים.
בדיקת המערכת:
קצת עיקמנו את האף שעל שולחננו הונח לחם ללא גלוטן, כי אנחנו אוהבים את הלחם שלנו אמיתי. אבל אנחנו נאמנים לעבודה אז בדקנו את המוצר: תשמעו, עם מוצרים כאלה, אפשר לחיות בשלום על מחלת הצליאק! הלחם פשוט טעים. אהבנו את המרקם הקצת דביק שלו שהפך את הסנדוויץ' חמאת בוטנים שלנו להרבה יותר טעים ונעים למאכל. רצינו דעה נוספת אז מצאנו מישהו רגיש ללקטוז שאמר שזה בין הלחמים הטעימים שאכל. מחיר המוצר הוא 19 שקלים שזה עדיין יקר יחסית ללחם רגיל וקצת חבל שאנשים שאסור להם לחם רגיל צריכים לסבול כספית. אבל זה כנראה משהו שיצטרך להיפתר אי שם במסדרונות הכנסת.
ציון במדד ויטרינה: 9.0
לחם ללא גלוטן של חברת בר אל
כמה: כ-19 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם
איפה: ברשת יינות ביתן, שופרסל (מחלקות GREEN), אושר עד ובבתי טבע ברחבי הארץ.