חיפוש

טרמינל פתאל

דוד פתאל, בעל השליטה בקבוצת פתאל, מעמיק אחיזתו בתחום התיירות, ומשיק בנתב"ג, טרמינל פרטי ראשון בישראל, בהשקעה של 18 מיליון שקלים

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

TERMINAL FATAL, הוא הטרמינל הפרטי הראשון בישראל שנועד לשרת את הטסים בטיסות פרטיות, אורחים רשמיים של משרדי הממשלה, אנשי עסקים, מנהלים בכירים, משלחות בינלאומיות, ונוסעים המבקשים לשדרג את חווית היציאה והכניסה לארץ, במטרה להעניק נוחות מקסימלית לטסים מהארץ ולמגיעים אליה.  

 

אסף פתאל, מנהל פיתוח עסקי בחברה, אמר כי הגידול בענף התיירות בארץ, הוא שהוביל אותם בחיפוש אחר פרויקט חדש ומאתגר שיאפשר ליישם את הידע והניסיון שצברו בענף המלונאות, שיהיה סינרגטי לפעילות הקבוצה בענף התיירות הנכנסת לישראל. 

 

ב-2018 נרשם שיא במספר התיירים שהגיעו לארץ, שיא במספר הנוסעים שהגיעו לארץ בטיסות פרטיות, ושיא במספר הטיסות שנחתו בנתב"ג, מגמה שצפויה להמשיך בשנה הקרובה, כפועל יוצא יש צורך בשרותי טרמינל פרטי ואקסקלוסיבי, המעניקים לנוסעים חווית אירוח ייחודית ודיסקרטית, דבר שהפך לטרנד עולמי ומקובל במספר שדות תעופה בעולם.

 

בטרמינל ניתן ליהנות משירותי מעבר פרטיים ומהירים הכוללים מעבר במסלולי נוסע נכנס ונוסע יוצא, שירותי צ'ק-אין, בדיקות ביקורת גבולות, ביטחון והסעה למטוס.

אזור הטרקלין בטרמינל פתאל קרדיט צלם אדריכל גד הלפרין

אזור הטרקלין בטרמינל פתאל. צלם: אדריכל גד הלפרין

 

מה כולל המתחם?

במתחם יש 6 חדרי אירוח פרטיים הכוללים שירות דיילים מקלחות צמודות וחדרי מנוחה, 3 חדרי שינה לנוסעים וצוותי האוויר, כל החדרים מצוידים במקלחת, שירותים פרטיים, מיטה, מסך טלוויזיה גדול ושרותי באטלר צמודים.

 

בטרמינל הוקם מרכז עסקים שבמרכזו חדר ישיבות מצויד במערכת אודיו-וידאו, מה שיאפשר לאנשי העסקים הטסים לישראל וממנה לקיים במקום פגישות עסקים ולחובי הסיגריםיש במתחם חדר ייעודי.

 

חובבי השופינג ייהנו משתי חנויות דיוטי פרי האחת של תכשיטי ה.שטרן והשנייה של ג'יימס ריצ'רדסון.

 

את הטרמינל תכנן האדריכל גד הלפרין בשיתוף משרד האדריכלים טיטו , והוא ממוקם בסמוך לאולם הנכנסים לטרמינל 1, ובעל גישה לשטח האווירי בנתב"ג ולשטח הקרקעי הצמוד לטרמינל. 

 

מה אוכלים?

קייטרינג "דואט" בבעלות מיכל לוי-אלחלל וסוניה כהן, יספקו את שירותי האוכל במקום שיוגש לאורך כל היום, האוכל יוכן במטבח שנבנה במקום, כשתפריט יכלול: מיני פרצל במילוי ארטישוק וברי פקאן, מיני פרנץ' טוסט חלה עם גבינת שמנת, אספרגוס וסלמון מעושן, סלט ירקות אנטי פסטי צרובים עם גבינת עיזים צרובה, מגוון כריכים, בר סלטים וקינוחים. במקום יוגשו משקאות חמים וקרים.

 

והמחירים?

שימוש בחדר אירוח עד שעתיים: 485$ לאדם ראשון ו-340$ לאדם שני כשהמחיר יורד לכלאדם נוסף.

שימוש בשרותי הטרמינל הפרטי  בלבד יעלה 395$ לאדם הראשון ו- 265$ לאדם שני והלאה. 

עוד ב-תיירות ונופש ארכיון:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.