חיפוש

יום הטקילה

לכבוד יום הטקילה הבינלאומי שחל היום, אספנו עבורם המלצות לשלושה מותגים מובילים ויש גם מתכונים לשלושה קוקטיילים מנצחים שתוכלו להכין בבית!

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

לא בטוח שאתם יודעים את זה, אבל ממש היום (24.7) חל יום הטקילה הבינלואמי שבמסגרתו חוגגים מסביב לעולם עם המשקה המקסיני הכה אהוב. אם אתם מתלבטים עם איזו טקילה כדאי לחגוג, אז קבלו המלצה לשלושה מותגים שווים במיוחד.

 

אל חימדור:

 

המשקה של מקסיקו הוא טקילה, ו- El Jimador היא הטקילה הנמכרת ביותר במקסיקו שעשויה מ- 100% אגבה. המשקה שהושק לראשונה בשנת 1994, נוצר על מנת לכבד את אומנות ומסורת החימדורים – אנשי צמח האגבה שעובדים בשדות וקוצרים את הצמחים. כל משקאות טקילה El Jimador מיוצרים מ- 100% אגבה הגדלים בשטח המזקקה.

 

גם תהליך התסיסה, מתבצע באמצעות שמרים טבעיים מהעצים ושטחי גידול האגבה שבסמוך למזקקה. לשימוש בשמרים הטבעיים האלו, אומרים ב- El Jimador, השפעה עמוקה על טעם הטקילה. El Jimador מיוצרת באחוזת הרדורה, אחת מיצרניות הטקילה המובילות במקסיקו.

 

El Jimador Authentic Paloma:

 

מרכיבים:

  • 60 מ"ל  אל חימדור סילבר
  • 150 מ"ל סודה אשכוליות
  • מעט מיץ לימון טרי
  • קמצוץ מלח
  • קישוט – פרוסות לימון  ונענע

 

אופן הכנה:

מוסיפים את כל המרכיבים לכוס עם קרח, מערבבים ומקשטים עם פרוסת ליים ונענע

טקילה

 

הרדורה:

 

טקילה Herradura, מיוצרת באדיקות באותו הליך ייצור מסורתי מאז הקמתה. מתוך שאיפה להכין את הטקילה הטובה בעולם, עדיין קוצרים ביד את צמחי האגבה המשמשים להכנת הטקילה, מזקקים ומבקבקים בשטחי האחוזה בדיוק באותו האופן בו אורליו לופז, אבי המותג החל לעשות בשנת 1870.

 

במהלך שיטוט חולין במטעי האגבה, ראה לפתע אורליו נצנוץ כסוף באופק. הוא ניגש אל מקור הנצנוץ ומצא פרסת ברזל שהאור לכד בזווית הנכונה. פרסת ברזל ידועה כסמל למזל טוב, לכן, הקים לופז את המזקקה שלו, הפועלת עד היום בדיוק באותה הנקודה, וקרא למזקקה Herradura שפירושה הוא פרסת סוסים בספרדית.

 

בראש טקילה Herradura עמדו לאורך השנים הדונים והדונות של משפחת לופז. היא מיוצרת מ- 100% אגבה הגדלה בשטח האחוזה ונבחרת בקפידה בהתאם לסודות המקצוע שעברו בין הדורות.

 

Herradura Brisa:

 

מרכיבים:

  • 45 מ"ל  הרדורה פלטה
  • 60 מ"ל לימונדה
  • 30 מ"ל מיץ רימונים
  • קישוט - פרוסת לימון

 

אופן הכנה:

את כל המרכיבים משקשקים היטב בשייקר מלא בקרח ומסננים לכוס עם קרח. מקשטים בפרוסת הלימון.

טקילה הדורה

 

סאוזה:

 

שלושת הדורות המייסדים של טקילה Sauza, בראשות הדונים של המשפחה, הציגו החל משנת 1873 חדשנות ולמעשה ייצרו עם השנים את הטקילה שאנו מכירים היום. היה זה דון סנוביו, ראש המשפחה ואבי המותג, שהחליט להשתמש במינימום של 51% אגבה כחולה מתוך אמונה שמשקאות הטקילה צריכים להיות מיוצרים מהחומרים הטובים ביותר. 

 

טקילה Sauza הייתה הטקילה הראשונה שיוצאה מחוץ למקסיקו. היא הייתה גם מותג הראשון שהחל לקטלג את סוגי הטקילות בהתאם לאיכותן ורמת היישון שלהן. ומעל הכל היה הראשון להעניק למשקה את שמו "טקילה" על שם העיירה בה התגורר דון סנוביו.

 

Sauza Bloody Maria

 

מרכיבים:

  • 45 מ"ל סאוזה גולד
  • 90 מ"ל מיץ עגבניות
  • 15 מ"ל יח' מיץ ליים
  • קמצוץ מלח
  • קמצוץ פלפל שחור טחון
  • מעט טבסקו
  • 1/2 כפית רוטב חזרת
  • 2 קמצוצים רוטב ווסטרשייר
  • קישוט – גבעול סלרי

 

אופן הכנה:

מוסיפים טקילה לכוס גבוהה עם קרח. את שארית הכוס ממלאים ביתר הנוזלים ולאחר מכן את יתר המרכיבים היבשים. מקשטים בגבעול סלרי.

 

טקילה

 

 

 

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
ויטרינה הוסיפו מוצר לויטרינה

בעלי עסקים וחברות, יזמים, מנהלי שיווק, מעצבים ואמנים - יש לכם עסק, מיזם, מוצר או שירות חדש ומעניין ולא אכפת לכם שכולם ישמעו עליו וירצו לקנות אותו? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.