כמעט כולם מכירים את הנשונוש האהוב "בית לזית", ברוב המשפחות הוא מקובל ואהוב על מבוגרים וילדים כאחד. הגדולים רואים בו, חטיף יחסית בריא שהולך נהדר לצד הבירה והצעירים במשפחה ישמחו להמיר אותו כגיוון לכל ארוחת ערב. לפניכם מתכון קל להכנה בגרסת הבית 2020.
לרגל יום המשפחה שיחול בשבוע הבא, מומלץ לנצל את הסופ"ש לאפייה משותפת, כך תרוויחו גם חוויה משפחתית מאחדת וגם תמורה טעימה למאמץ המשותף.

מתכון באדיבות מאסטר שף, צילומים: נמרוד סונדרס
המצרכים ל - 24 יחידות:
20 זיתים ללא גלעין
4 טורטיות
4 פרוסות גבינת מוצרלה או צהובה
מעט שמן זית
ממרח פסטו בזיליקום וגבינה גרנה פדנו
הוראות הכנה:
בעזרת גלגלת או סכין מחלקים כל טורטייה לשישה משולשים.
מניחים על כל בסיס של משולש פיסה של גבינה וזית ומגלגלים עד לשפיץ. סוגרים עם קיסם.
מזהיבים במחבת חמה עם מעט שמן זית ומגישים מיד.
הצעת הגשה: לצד ממרח פסטו. סלסת עגבניות או גבינות.

מתכון באדיבות מותג מאסטר שף