חיפוש

אוכלים בחוץ

איפה נפתח בראנץ' חדש בסופ"ש, מי השיק תפריט שאסור להחמיץ והיכן חוגגים פסטיבל אוכל רחוב אסיאתי? המסעדות ששווה להכניס ללו"ז השבוע

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

למרות שרשמית אנחנו עדיין בסתיו, לא מעט מסעדות כבר נכנסו לאווירת חורף ומשיקות תפריטים חדשים, מרימות ארועי אוכל ושתייה שהולכים טוב עם ערבים קרירים, או מרחיבות את הרפרטואר ומוסיפות נישות חדשות לתפריט הקיים. הנה המסעדות וארועי האוכל ששווה להכניס לרשימת המטלות של השבוע הקרוב ובכלל.     

 

תפריט ערב חדש בתשבי

מסעדת "תשבי זיכרון" הממוקמת במדרחוב של זיכרון יעקב במבנה אבן מרשים, משיקה תפריט ערב חדש עם מנות המשלבות חומרי גלם טריים ומקומיים מאזור המושבה הוותיקה, בליווי היינות של היקב המשפחתי. על בניית התפריט של המסעדה (החלבית והכשרה) הופקד השף ליאור פטרקובסקי, שבכל יום יפתיע עם ספיישלים חדשים.

מה אוכלים: לראשונות, קרפצ'יו סלמון מוגש עם פוקצ'ה חמה (52 ש"ח); ומאפה בירה וקממבר עם ריבת יין (42 ש"ח). בין המנות העיקריות: פילה דניס אפוי בתנור עצים לצד ניוקי וירקות גינה, מוקפץ בחמאה ופרמזן (110 ש"ח);  ורדיאטורה סלקים - סלקים, שמנת, גבינת עיזים ופטרוזיליה (68 ₪). יש גם סלטים ופיצות מהטאבון כמו פיצה ביאנקה עם סוגי פטריות שונים וגבינות מסקרפונה ופקורינו (64 ₪). לסיום הארוחה מציעים בתשבי מבחר קינוחים מתוקים משוקולד וולרונה, המיובא לארץ על ידי היקב (35/38 ש"ח).

איפה: המייסדים 33, זכרון יעקב. 04-6290280

שעות פתיחה: א'-ה' 08:00-22:00 | שישי 08:00-15:00 (סגור בשבת).

 

תשבי

פיצה ביאנקה מתוך תפריט הערב החדש בתשבי. צילום: דני גולן 

 

בראנץ' סופ"ש בהולה

הבראסרי של השף ויקטור גלוגר, המשקיף אל חוף הים של תל אביב, מצטרף לחגיגת הבראנצ'ים בסופי השבוע ומשיק בראנץ' חדש, שיוגש בשישי שבת בלבד. הבראנץ', במחיר 135 שקלים לסועד, כולל מבחר גדול של מנות ראשונות, שיוגשו למרכז השולחן, ומנה עיקרית לבחירה ממגוון המנות המוצעות בתפריט.

מה אוכלים: בין המנות שיוגשו למרכז השולחן תמצאו את סלט החצילים האייקוני של ויקטור, איקרה ואמפנדס עם זנב שור וצ'ימיצ'ורי. מהמנות העיקרות תוכלו לבחור בהמבורגר פילה בקר עם כבד אווז, בצל מקורמל, צ'יפס ואיולי עגבניות שרי; פאייה פירות ים זוגית בניחוח זעפרן עם שרימפס, קוקי סאן ז'אק, קלאמרי ומולים; ונתח קצבים עם פירה מדורה, ובצלצלי שאלוט בציר בקר. עוד בתפריט אופציה צמחונית וארוחת ילדים. 

איפה: הירקון 87, תל אביב. 03-5759060

מתי: שישי/שבת בין 12:00-18:00

 

הולב

מבחר מנות למרכז השולחן בבראנץ' סוף שבוע בהולה. צילום: ספיר קוסא

 

תפריט ערב חדש בגרציא

המסעדה של השפית מיכל גרציאני, השוכנת בתוך גינה ירוקה בקיבוץ העוגן בעמק חפר, משיקה תפריט ערב חדש המבוסס על מנות טריות ועונתיות, המורכבות מחומרי גלם של יצרני בוטיק מקומיים מהאזור. התפריט כולל מבחר עשיר וטעים של מנות בשר, עוף, דגים, פירות ים, וכן מנות צמחוניות וטבעוניות מגוונות. 

מה אוכלים: בין המנות הראשונות: שרימפס פולנטה עם חמאת לימון, אפונים ועגבניות (47 ש"ח); כבד קצוץ של סבתא רונה (41 ש"ח); ובטטה קריספי עם יוגורט ולימון כבוש (32 ש"ח). בעיקריות ניתן לבחור בין נתח קצבים במרינדה עם תפוחי אדמה מעוכים ואיולי צ'ימיצ'ורי (84 ש"ח); פילה סלמון עם קריספי פולנטה ובאקצ'וי מאודה; פסטה סרדינים גרמולטה ברוטב צ'ילי, לימון ושום (59 ש"ח) ועוד. את כל הטוב הזה תוכלו לקנח עם  קרם ברולה על טוויל שקדים (41 ש"ח), או מלבי חלב קוקוס וקולי פירות יער (32 ש"ח).

איפה: קיבוץ העוגן (צמוד לכביש 4). 09-8943942

מתי: א' 08:00-16:00 | ב-ה 08:00-23:00 | שישי 08:00-15:00 | שבת לארועים פרטיים בלבד

 

גרציא

נתח קצבים במרינדה עם תפוחי אדמה מעוכים בגרציא. צילום: אפיק גבאי

 

סושי בר חדש במסעדת ג'קו

מסעדת הדגים הוותיקה ברמת השרון מתרחבת ומשיקה בר סושי עם תפריט אסיאתי מגוון, שנבנה על ידי אפי אלאלוף, הבעלים ובנו של ג'קו המיתולוגי. הסושי בר החדש מציע מבחר מנות יפניות מסורתיות הנרקחות במקום מדגים וחומרי גלם טריים וכוללות מבחר מנות פתיחה, סורימי, רולים, ניגירי, סנדביץ' סושי ושלל קומבינציות ומגשי מסיבה.
מה אוכלים: בין המנות המככבות בתפריט: צ'יראשי טונה על מצע אורז סושי וקוביות אבוקדו (59 ש"ח); פאנקו רול סלמון עם אבוקדו המוגש עם טריאקי ושומשום קלוי (51 ש"ח); דראגון רול פוטומאקי עם שרימפס, סלמון, סורימי, סי בס, אבוקדו, אושינקו, פטריות שיטאקי ובצל ירוק מטוגן בטמפורה (65 ש"ח); נודלס/אורז פירות ים (65 ש"ח); ומגשי אירוח עם מגוון נאה של סושי בשלל טעמים (249-395 ש"ח).

איפה: החרש 8, אזה"ת, רמת השרון. 03-5661234

שעות פתיחה: כל יום מ-12:00 עד לקוח אחרון (כולל סופי שבוע)

 

סושי בר גקו

מבחר מנות יפניות מסורתיות בסושי בר ג'קו. צילום:דרור ורשבסקי

 

ליגת האלופות ב-55 אוכל ובירה

רשת ברי הבירות השיקה השבוע בירה ישראלית חדשה "בזלת בש-בש", בירת אייל אדמונית עם 6.5% אלכוהול וטעמים פירותיים מעודנים. בימים שלישי ורביעי (13/14.11), אורחי הבר הכפר סבאי יוכלו ליהנות מצפייה במשחקי ליגת האלופות ולחנוך את הבירה החדשה, לצד תפריט אוכל מגוון עם מנות שרינג מיוחדות. 

מה אוכלים: קומבו ספיישל - 4 מיני המבורגר, שניצלונים, הר של צ'יפס וטבעות בצל (139 ש"ח); וקומבו דלוקס - מגש מושחת של ספריבס, בשר אונטריב מפורק עם בצל קריספי וביצת עין, נקניקיית עגל, קלחי תירס עם גבינה ופפריקה חריפה, סלט קולסלו הום מייד, בצל וחלפיניו כבושים, חלת בריוש קלויה וצ'יפס (129 ש"ח).

איפה: עתיר ידע 1, מתחם אושילנד, כפר סבא. 09-8870903
שעות פתיחה: א-שישי 17:00 עד לקוח אחרון | שבת 13:00 עד לקוח אחרון

 

בזלת

בירה בזלת וארוחת שרינג ב-55 בירה ואוכל, כפר סבא. צילום: רונן אדרי

 

פסטיבל אוכל רחוב אסיאתי בקמפאי

מסורת פסטיבל האוכל האסיאתי של השף דרור שושן ממסעדת קמפאי בבאר שבע חוזרת עם תפריט ספיישל, שיכלול 12 מנות רחוב ושווקים מרחבי המזרח הרחוק. את תפריט המנות המיוחדות, שמגיעות מיפן, וייטנאם, תאילנד, סין, אינדונזיה והודו, ילווה תפריט אלכוהול חגיגי שהולך טוב עם הטעמים האקזוטיים.

מה אוכלים: בין המנות בתפריט: צ'יקן נאמס מוייטנאם, רול  דפי אורז פריכים במילוי עוף קצוץ עם צ'ילי, ליים, עשבי תיבול ומטבל נוק צ'אם (36 ש"ח); צ'יראשי סושי מיפן, קוביות סלמון, טונה, אבוקדו וטמאגו על אורז נישיקי מתובל עם שבבי נורי, בצל סגול וירוק, שבבי טמפורה ורוטב פונזו (48 ש"ח); שיפודי סאטה אינדונזי, שיפודוני פרגית במרינדת כורכום טרי, למון גראס, סוכר דקלים וליים מוגש עם רוטב סאטה בוטנים פיקנטי (38 ש"ח) ועוד.

איפה: חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע. 08-6655999
מתי: ראשון עד חמישי 11-15/11

 

קמפאי

פסטיבל אוכל רחוב אסיאתי בקמפאי, באר שבע. צילום: גליה אבירם

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
ויטרינה הוסיפו מוצר לויטרינה

בעלי עסקים וחברות, יזמים, מנהלי שיווק, מעצבים ואמנים - יש לכם עסק, מיזם, מוצר או שירות חדש ומעניין ולא אכפת לכם שכולם ישמעו עליו וירצו לקנות אותו? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם.

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.