חיפוש

השף והבסטה

ברחוב קטן בתל אביב, היוצא ממדרחוב נחלת בנימין ומתחבר לשוק הכרמל, ממש על הפינה, ליד דוכני הירקות והפירות, עומדת בסטה קטנה המוקפת כיסאות בר, עליהם יושבים סועדים מכל המינים ומכל הצבעים, ובמרכזה עומד השף נאור כהן ומפנק את כולם במטעמים

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
הנה מושג חדש שלא מעט תל אביביים וחובבי מסעדות באשר הם, בוודאי ישמחו לאמץ - "בסטת שף". ובימים אלה נפתחה אחת כזאת בלב החי והפועם של שוק הכרמל, תחת השם שנושא את הכתובת - "השומר 1". השף נאור כהן, שעומד מאחורי המקום והקונספט, הסתובב קצת באירופה ובשווקים קולינאריים ברחבי העולם, ונדלק על הרעיון של בסטות קטנות שמציעות מנות שף טריות באווירת שוק ובמחירים שבלל לא מזכירים מסעדת שף. בסטת השף של נאור כהן מקיימת עצמה מחומרים טריים הזמינים באותו בוקר בשוק והתפריט המצומצם שמתחלף בהתאם לחומרי הגלם העונתיים, מציע לאוהבי האוכל סטריט פוד מוקפד עם מחשבה ועם חווית שוק ססגונית, במחיר נוח ונגיש לכל כיס (מחיר העיקריות נע בין 24 ש"ח-66 ש"ח). המנות מוגשות בשתי וריאציות האחת בתוך לחמניית חלה פריכה וטריה והשניה יותר מפונפנת בצלחת ומנות צד קטנות. כל המנות מוגשות לאורך כל היום.

מה יש לאכול בבוקר?

שקשוקה עגבניות וכוסברה (28 ש"ח). שקשוקה חצילים וזעתר טרי (30 ש"ח), המנות מוגשות עם תוספות של טחינה, חריף וחלה טריה ופריכה. קציצות ערוק (ירקות) טחינה, עמבה, פטרוזיליה, ביצה רכה, ירקות טריים וחריף בלחמניה פריכה או על צלחת (26-29 ש"ח), סלט ירוק /עגבניות כוסברה (12-14 ש"ח).

ובצהריים?

קבב עיראקי וחציל שרוף (28-39 ש"ח), חזה עוף עם צ'ירשי, שום קונפי, עשבים טריים ולימון כבוש (28-39 ש"ח), מעורב ירושלמי בחצי כיכר (29-38 ש"ח), שניצל בלימון (29-38 ש"ח), רוסטביף של פרה שמנה (31 הש"ח-39 ש"ח), הברבוניות של מוסי– מטוגנות וטריות (66 ש"ח), סלט עוף/סלט רוסטביף/סלט שוק עם רטבים טריים (24-36 ש"ח) את הצימאון אפשר להרוות בבירות מהחבית ולימונדה טריה עם מי ורדים שרוקח כהן מידי בוקר. קבב בלחמניית חלה. צילום: אפיק גבאי קבב בלחמניית חלה. צילום: אפיק גבאי

הסיפור שמאחורי השף

את עולם הקולינריה גילה כהן (28) לגמרי במקרה שנבחר בגיל 14 להשתתף בפרוייקט לילית המסייע לנערים בעייתיים שנפלטים מהמסגרות הקונבנציונליות, בלילית גדל על ברכי השפים עומר בן גל ומשה כהן, בגיל 17 נבחר להשלח לסטאג' במסעדת מיסטורה בעלת שני כוכבי מישלן בטורנטו ובהמשך נסע ללמוד את המטבח הספרדי, עבד במסעדות ברחבי ספרד ולמד את המטבח הדרום אירופאי. שף נאור כהן עם לחם טרי. צילום: אפיק גבאי שף נאור כהן עם לחם טרי. צילום: אפיק גבאי איפה: השומר 1, שוק הכרמל, תל אביב מתי:  ימים א עד ה בין השעות 9:00 ועד 18:00, יום ו 8:30 עד כניסת השבת מחירים: זול, משתלם וטעים חניה: בחניוני השוק אווירה: שוק טלפון: 03-6736883 המסעדה מציעה גם שירותי טייק אווי ושירותי משלוחים

ציון במדד ויטרינה: 9.1

 
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.