חיפוש

הסירים של פיליס

הגענו למפגש מרגש במטבחה של השפית, כוהנת הבישול הבריא, פיליס גלזר אכלנו, זללנו ונחשפנו לסדרת סירי בישול חדשה ואיכותית של קוצ'ינה מיה

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
כמה שמחנו לקבל הזמנה לערב מיוחד בהנחיית פליס גלזר, שפית וכוהנת הבישול הבריא והפרזנטורית המקצועית של מותג כלי הבישול 'קוצ'ינה-מיה' שהשיקה את הסירים החדשים העשויים ציפוי טיטניום. כידוע, הטיטניום נחשב כיסוד יציב וחזק שימנע זליגה של מתכות לתבשיל בעת הבישול. כמו כן, העובדה כי הציפוי הוצמד לכלי הבישול בסיליקון ולא בדבקים החשודים כמזיקים (POFA/PTFE) מעניקה יתרון מול סירים העושים שימוש בחומרים אלה. . הגענו לביתה של פיליס וכבר בכניסה נחשפנו למטבח המהמם אם כי העמוס שלה שרק הכניס בנו את הרצון לבשל ובעיקר לאכול כבר את הדברים המדהימים שהכינה! עוד קודם לקחה אותנו לסיור בגינתה העמוסה בכל טוב ואפילו היה שם עלי קארי. את הערב פתחנו עם צ'אי תפוחים מפנק וחורפי ותערובת אגוזים מיוחדת. מיד לאחר מכן הגיע מרק תירס דרום אמריקאי מופלא עם חלב קוקוס, סלט מרענן, ירקות ממולאים בגריסים (טבעוני), חזה הודו נפלא ברוטב חמוציות, טחינה אדומה (עם סלק) ולקינוח טפיוקה פשוט טעימה. רוסטר קוצ'ינה מיה, 381 שקל בציפוי טיטניום. צילום: יח"צ רוסטר קוצ'ינה מיה, 381 שקל בציפוי טיטניום. צילום: יח"צ .לכל אורך הערב השתמשה פיליס במוצרים של 'קוצ'ינה-מיה' בסדרה הכוללת סירים, מחבתות, סואטז'ים, רוסטר ופלטת גריל. למי שמעוניין להשתמש בכלים אלו יש לציין שהם מותאמים לבישול על כל סוגי הכיריים: חשמליות, גז, אינדוקציה, קרמיות והלוגן, וניתנים לשימוש בתנור בחום גבוה של עד 250 מעלות צלזיוס. כלי הבישול קלים לניקוי ומתאימים גם לשטיפה במדיח. כולם מאופיינים בעיצוב איטלקי, מודרני ופונקציונאלי. כל מה שנותר לנו הוא להודות לפיליס על ערב קולינרי מפנק ומוצלח ויש מצב שאפילו הזמנו את עצמנו לסדר פסח אצלה. ולא באמת חשבתם שנשאיר אתכם בלי מתכון נכון?

 ירקות ממולאים בגריסים ועשבי תיבול ברוטב עגבניות ביתי (בסוטג')

המצרכים: 1 כרוב פחוס למילוי 5 פלפלים נמוכים במבחר צבעים 5 קישואים עגולים למילוי: 3 כוסות גריסי פנינה 1 בצל גדול 2 גזרים 1/2 צרור פטרוזיליה 1/2 צרור נענע חופן עלי סלרי מלח, פלפל שחור גרוס, כמון, כורכום, פפריקה. לרוטב: 10 עגבניות בשלות 2שיני שום שמן זית כף סוכר טבעי או דבש 2 כפיות מלח פלפל שחור גרוס טימין טרי בזיליקום טרי 1 (2)       . אופן ההכנה: 1. מכניסים את הכרוב לשקית ומכניסים למיקרו ל-10 דקות. (או מקפיאים את הכרוב ומכניסים לסיר עם מים רותחים ומבשלים כ-15 דקות). מביאים לטמפרטורת החדר ומסירים את הליבה מהאמצע ומקלפים את העלים. שמים בצד. 2.חותכים את הפלפלים בחלקם העליון, מוציאים זרעים ומשאירים את החלק העליון כמכסה עם הגבעול. חותכים את הקישואים בחלקם העליון, ומרוקנים את התוכן בעזרת כף ושומרים את המכסה. 3.למילוי: קוצצים את כל החומרים למילוי מלבד הגריסים. שוטפים את הגריסים היטב ומסננים. במחבת רחבה ומטגנים את תערובת הירקות במעט שמן זית ומוסיפים את התבלינים + גריסים. מכסים במים ומביאים לרתיחה. מורידים מן האש ומבשלים על להבה בינונית נמוכה עד לאידוי הנוזלים. אין צורך לכסות. (אנו עושים חצי בישול). 4.להכנת הרוטב: טוחנים את כל החומרים לרוטב במעבד מזון. 5. להרכבת המנה: ממלאים את הקישואים והפלפלים בתערובת ומסדרים בצפיפות בסיר רחב ונמוך. ממלאים את עלי הכרוב ומגלגלים כמו לעלי גפן. מסדרים גם אותם בצפיפות בסיר. שופכים מעל את הרוטב ומבשלים כשעה וחצי.   סט הסירים. צילום: יח"צ סט הסירים. צילום: יח"צ

עוד ב-עיצוב ארכיון:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.