טרנד סוחף של תוספות לתיקי היד או הצד, מושך את הפאשניסטיות כאש בשדה קוצים לתור אחר הפריטים הנלווים לשדרוג מראה התיק האישי שלהן. פגשנו את פומפוני הפרווה הצבעוניים שהחלו בבית האופנה האיטלקי FENDI, המשכנו עם מטפחות המשי הנקשרות על תיקי Louis Vuitton וכעת מוטיב הכלבלב לבית האחיות קרדישיאן שבנוסף על מותג הנעליים שלהן, הקרוי: Kendall and Kylie, הוסיפו קולקציית תיקים צבעונית וצעירה המשודכת להן באופן הומוגני והיא סדרת כלבלבים העשויים מעור בשילוב פרווה סינטטית וניתנים להוספה בצידי התיק.
ידידו הטוב של האדם. דמות הכלב לפי ראות עיניהן של האחיות קרדישיאן.
מהם החידושים בעולם התיקים?
מסתמן כי עד כה לא נחתה בעולמנו גזרת תיק שטרם ראינו, אך בכל זאת התוספת היא שתוספת יותר מכל דבר אחר. הקולקציה מאופיינת במספר מגמות עיצוב כאשר האפיון המרכזי שלהן הוא שהתיקים עשויים מעורות איכותיים וגימורים מוקפדים המעניקים יוקרתיות לתיק ועדיין במחיר הוגן.
לחובבת סיורי מוזיאונים
נראה כי התיק המנצח הקל והפרקטי שלא אמור להכיל את כל חפצי הבית שאת אוהבת הוא תרמיל הגב. התיק הנבחר מהקולקציה הוא תיק עור שחור בעל 3 תאי אחסון אובאליים להוצאה קלה של הפריטים החשובים. היכול לשרת אותך המשך יום עבודה מלא גם.
תיק עור 999.90 שקלים. צילום יחצ חול
לטיילת המינימליסטית
תיקי הצד חזרו אלינו בלבישת הקרוס הקלאסית – ללכת עם התיק באלכסון זהו הדבר הנכון, מה שיכול למנוע מעט גניבות מחומדי תיקים ולהפוך את שיווי העומס על הגוף, מאשר נשיאת תיק רק על כתף אחת. תיק הצד שנבחר הוא מעור כחול בעל תאים דו צדדיים שוב להקל על מציאת הפריטים שארזת עמך ובעל רצועה ארוכה מספיק כדי ליהנות ממנו באלכסון.
תיק צד מעור המחיר 1,099.90 שקלים. צילום יח"צ חו"ל
היט גירל
לאלו שקשורות לאינסטגרם כמו חבל טבור ועוקבות כל שעתיים מי ענדה לבשה, או התחדשה בפריט שווה כזה או אחר. מומלץ להתאבזר בתיקי יד אופנתיים צעירים וקטנים
צילום: יחצ חו"ל
תיק יד נוסף במראה קלאסי בגוון חורפי המצוות לכלבלב תואם בצבעו לתיק. בעל ידית אחיזה נוחה ותיפורים בולטים.
תיק יד מעור המחיר 1,999.90 שקלים. צילום יח"צ חו"ל.
החיים בשק
לאלו שבאמת לא יכולות להיפרד משלל חפציהן האישיים בטענה " ואם אני אצטרך".. תיק שק הוא הפתרון הקל4 אך לא בהכרח נוח שאת מחפשת את זוג המפתחות לרכב.
כמה: מחירי המותג יהיו דומים למחירים בארה"ב וטווח המחירים יהיה 399.90 שקלים- 1,999.90 שקלים. איפה: את קולקציית נעלי ותיקי קנדל וקיילי בארץ, ניתן למצוא ברשת SHOW/OFF גן העיר תל אביב, מדרחוב נתניה (שטטמפר), קניון רננים, גראנד קניון חיפה, דודג' סנטר נצרת עילית ובחנויות הנעליים המובחרות.