חיפוש
לקניה!

בעקבות מסתרי הג'ין

"מילק אנד האני" מתהדרת בתואר מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל ופירותיה הראשונים יקצרו מהחביות במהלך 2019. בינתיים אתם מוזמנים למרכז המבקרים לסדנה בעקבות מסתרי הג'ין.

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

במזקקת "מילק אנד האני" שנמצאת על גבול תל אביב יפו, מייצרים את הוויסקי הישראלי הראשון, שהמהדורה הראשונה שלו מתיישנת ממש ברגעים אלו בחביות ותראה אור בשנת 2019.  כל חומרי הגלם, הציוד, החביות והתהליכים שבמזקקה הציונית נבחרו במטרה להבטיח שהמוצר הסופי – בין אם תזקיקים לבנים ובין אם ויסקי מיושן – יעמדו בסטנדרטים המחמירים ביותר של איכות וטעם ללא פשרות וללא קיצורי דרך.

 

במסע הארוך עד להוצאת הוויסקי המזקקה זכתה להדרכה, ייעוץ וליווי של ד"ר ג'ים סוואן האגדי המנוח, מאסטר דיסטילר בעל שם עולמי המתמחה ביישון באקלים חם, ציוד שתוכנן והוזמן במיוחד, חביות שנבחרו בקפידה ובחירת חומר הגלם הטוב ביותר בנמצא.

 

מזקקת מילק אנדי האני. צילום: שוקה כהן

זכו להדרכתו של המאסטר דיסטילר ג'ין סוואן. צילום: שוקה כהן

בימים אלו פותח מרכז המבקרים של "מזקקת מילק  אנד האני" את שעריו ומזמין אתכם למסע מרתק וראשון מסוגו בישראל, בעקבות סודותיו של הג'ין. המזקקה מציעה סדנת טעימות מגוונת ועשירה העוקבת אחר ההיסטוריה של הג'ין וסוגי ג'ין שונים מרחבי העולם. הסיור מקיף את כל תהליך הייצור של הג'ין המיוחד של המזקקה, הכולל גם השרייה של תבלינים בדוד נחושת עתיק ומיוחד וזיקוק נוסף.

סדנת ג'ין במילק אנד האני. צילום: רן בירן

הסדנה וההדרכה במזקקה הם פשוט מרתקים. זו חוויה אמיתית להסתובב על רצפת הייצור בין דודי הנחשות הענקיים ולהכיר מקרוב את התהליך והמרכיבים. את הסדנה מעבירים המדריכים המנוסים של מילק אנד האני, שהופכים את השיעור לסיפור מרתק, מלא באנקדוטות, עובדות מדהימות וכמובן, הרבה טעימות של ג'ין טעים מכל העולם. מומלץ בחום!

 

מתי: הסדנה הקרובה תיערך ב-22.1.2018 בשעה 19:30

איפה: התחיה 16 תל אביב 03-6320491

כמה: בעלות של 150 ₪ לאדם. 

הטבה מיוחדת למנויי ויטרינה: סדנת ג'ין במחיר מיוחד של 120 ש"ח בלבד!

לגלות את מסתרי הג'ין: סדנת ג'ין במילק אנד האני. צילום: רן בירן

 

ואל תשכחו לקחת הביתה את הג'ין הלבנטיני של "מילק אנד האני"
 

אחד ממוצרי הדגל של "מילק אנד האני" הוא ג'ין לבנטיני עדין, מורכב ומלא בטעמים ים תיכוניים. הג'ין עשוי 100% לתת שעורה ועובר זיקוק דודי כפול.  בג'ין הלבנטיני יש ערער והרבה תבלינים שנבררו הישר משקי התבלינים הריחניים בשוק לווינסקי הסמוך: זעתר, קליפות לימון, תפוז, קמומיל, לואיזה, קינמון ופלפל שחור. אחרי השרייה של 48 שעות, הג'ין מזוקק בשלישית בדוד נחושת ייעודי בן 250 ליטר ויוצא חלק להפליא, עם 46% אלכוהול. כשר בהשגחת הרבנות תל אביב.

 

את הג'ין הלבנטיני מומלץ לשתייה נקי עם או בלי קרח, הוא גם בסיס נהדר לקלאסיקות כמו מרטיני וג'ין אנד טוניק ומתאים לכל קוקטייל חזק וארומטי.


 
 

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.