חיפוש

הכירו את טופו חומוס

את מגוון מוצרי הטופו שקיימים על המדף אתם בוודאי מכירים. החל מקוביית הטופו הפשוטה והמוכרת, דרך טופו בטעמי כורכום, בזיליקום, ועד למילה האחרונה בתחום... מוכנים לזה?! טופו חומוס

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

לראשונה בישראל, מייצרת חברת משק ויילר, המובילה בתחום הטופו והאחראית על ייצור 80% מכמות הטופו בארץ, את טופו החומוס- קוביית הטופו האהובה והמוכרת, המבוססת על גרגירי חומוס ומים בלבד, ללא חומרים משמרים וללא הנדסה גנטית. טופו החומוס מעניק יתרונות רבים. בראש ובראשונה, הוא מאפשר לצרכני החלבון, שנהנו עד כה בעיקר מצריכת טופו סויה עשיר בחלבון, לגוון את מקור החלבון שלהם- דבר שחשוב במיוחד לבריאותם. בטופו החומוס של משק ויילר, כ-8% חלבון המהווים גיוון חלבון משמעותי עבור צרכני החלבון, דוגמת ספורטאים וכו'. יתרון משמעותי נוסף של טופו החומוס, הוא בכמות השומן הנמוכה שבו. עד כה, הכרנו את כמות השומן הגבוהה בטופו הרגיל, העומדת על למעלה מ-10% שומן.

 

טופו חומוס טבעי ומעושן. צילום: משק ויילר

טופו חומוס טבעי ומעושן. צילום: משק ויילר

 

טופו החומוס מביא עימו בשורה אמיתית, עם הפחתת כמון השומן לכ-0.5% בלבד, מה שהופך את המוצר לרזה יותר, ומהווה אופציה נפלאה למעוניינים בארוחות קלות, ורזות יותר. והאמת? כל היתרונות הללו טובים וחשובים, אבל היתרון האמיתי והגדול ביותר של טופו החומוס הוא הגיוון בטעם. לטופו החומוס טעם חדש, כזה שעוד לא טעמתם. קוביית טופו החומוס של משק ויילר מגיעה בשני טעמים- רגיל ומעושן. לטופו החומוס המעושן טעם שמזכיר מעט את חטיף הביסלי גריל האהוב, מה שהופך אותו לאופציה מועדפת גם על ילדים. את טופו החומוס החדש ניתן לשלב במנות חדשות לגמרי, שישגעו לכם את חוש הטעם ויאפשרו לכם לחדש ולגוון במטבח. אז רגע לפני ראש השנה, הבאנו לכם שתי מנות מצוינות שאיתן תוכלו להפתיע בשולחן החג...

 

גלילות חצילים עם טופו חומוס

מרכיבים:
2 חצילים מאורכים
1 חבילה (300 גרם) טופו חומוס מעושן של משק ויילר
2-3 כפות מיונז טבעוני
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון
3 עגבניות קטנות קשות, חתוכות לחצאי טבעות
הגשה:
גרגירי רימון
פטרוזיליה קצוצה

 

אופן הכנה:
1. חותכים את החצילים לאורך לעובי כ-5 מ"מ. ממליחים, משאירים ל-15 דקות ומספיגים במגבות נייר.
2. מחממים שמן במחבת ומטגנים את החצילים משני הצדדים עד להזהבה יפה. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. אם רוצים, אפשר במקום הטיגון לאפות את החצילים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-25-20 דקות, עד שהם מתרככים ומזהיבים.
3. מכינים את מלית הטופו חומוס: מגרדים את הטופו בפומפייה דקה או טוחנים במעבד מזון. מעבירים לקערה ומערבבים עם מיונז טבעוני עד שמתקבלת תערובת משחתית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
4. מרכיבים את הגלילות: שמים פרוסת חציל על קרש, מורחים מעל את משחת הטופו חומוס, שמים בקצה 2 פרוסות עגבנייה ומגלגלים את החציל לרולדה. ממשיכים עם יתר החצילים והמלית.
5. מסדרים את הרולדות על צלחת הגשה עם התפר כלפי מטה, מפזרים מעל גרגירי רימון ופטרוזיליה ומגישים.

 

 גלילות חצילים. צילום: משק ויילר

גלילות חצילים. צילום: משק ויילר

 

פאי טבעוני עם טופו חומוס, זוקיני ושרי

מרכיבים לפאי בקוטר 22 ס"מ:
בצק:
280 גרם (2 כוסות) קמח 
100 גרם נטורינה קרה, חתוכה לקוביות 
1 כף סוכר חום / לבן / קנים
קורט מלח
90 מ"ל (6-7 כפות*) מים קרים


מלית:
300 גרם (1 חבילה) טופו חומוס בטעם טבעי של משק ויילר
1-2 כפות רוטב צ'ילי מתוק, או לפי הטעם
1 זוקיני גדול, חתוך לפרוסות
5-6 עגבניות שרי, חצויות
הברשה והגשה:
מעט שמן זית
עלי פטרוזיליה קצוצים (אופציונלי)

 

אופן הכנה:

1. מכינים את הבצק: שמים בקערת מעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, הנטורינה, הסוכר והמלח ומעבדים עד שמתקבלים פירורי בצק יבשים. מוסיפים את המים בהדרגה וממשיכים לעבד עד שמתקבל בצק רך וגמיש כמו פלסטלינה. מניילנים ומעבירים לקירור של לפחות 20 דקות.
2. מכינים את המלית: טוחנים את הטופו חומוס במעבד מזון, מוסיפים את רוטב הצ'ילי המתוק וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת במרקם משחתי.
3. מחממים את התנור ל-180 מעלות. 
4. מרכיבים את הפאי: מרדדים את הבצק על גבי נייר אפייה לעיגול בעובי 3-4 מ"מ. משתדלים שהקצוות יהיו פחות או יותר ישרים. מורחים במרכז את מחית הטופו חומוס ומשאירים שוליים נקיים של כ-3 ס"מ. שמים מעל הטופו חומוס את הזוקיני ועגבניות השרי ומקפלים מעליהן את השוליים הנקיים של הבצק. 
5. מעבירים את הפאי יחד עם נייר האפייה לתבנית ואופים כ-30 דקות, או עד שהוא נאפה ומזהיב. אפשר ב-5 הדקות האחרונות להעביר את התבנית אל מתחת לגריל העליון.
6. מוציאים את הפאי מהתנור, חותכים ומגישים. אם רוצים, מפזרים לפני כן עלי פטרוזיליה.
7. שומרים בכלי אטום במקרר.

 

פאי עגבניות שרי וזוקיני. צילום: משק ויילר

פאי עגבניות שרי וזוקיני. צילום: משק ויילר

 

בתאבון!

 

עוד ב-קונים בסופר:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.