חיפוש

הילולה בהונלולו

הכירו את ׳הונלולו׳, הטיקי בר הראשון בישראל. נתנו קפיצה כדי להתרשם ולטעום מהקוקטיילים ומהתפריט שמבטיחים חוויה קארבית בלב תל אביב

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

המושג "טיקי" מגיע מתחום תרבות הפופ האמריקאית ומתייחס לחיקוי, לעיתים מוגזם, של תרבות האיים הפולינזיים. הטיקי הומצא בהוליווד בשנות השלושים והיה בשיאו כ-40 שנה, במהלכן השפיע על תחומי העיצוב, האופנה, הקולינריה והמוזיקה. עכשיו, באיחור רטרואי סופר עדכני, הוא נוחת כאן בתל אביב, בדמותו של ׳הונלולו׳ - בר קוקטיילים בסגנון הוואי. 

 

נקודה לוהטת במרכז תל אביב

׳הונלולו׳ הוא הבייבי החדש של יותם שילה ומוש בודניק, צמד המיקסולוגים שהביא לנו את ה׳דאבל סטנדרט׳ וה׳ספייסהאוס׳ - שני ברי קוקטיילים שכבר הפכו למוסדות צעירים ויצבים בעיר. המקום החדש יושב בפריים לוקיישן של כיכר דיזנגוף המחודשת, שנראית כאילו נחטפה מברצלונה, רומא או פריס וננעצה בטבעיות במרכז תל אביב. 

 

כל האזור החדש הזה פשוט נראה מדהים, עם הכיכר היפה ורחבת הידיים שבמרכזו, בתי הבאוהאוס שמקיפים אותה ובתי הקפה והברים שהומים אדם. אין ספק שתל אביב הפכה בשנים האחרונות לאחת הערים המגניבות בעולם.  

 

אלוהה

הגענו להונלולו בערבו של יום חמישי נעים וחמים והמקום היה פשוט מפוצץ באנשים. הקהל פה מורכב ברובו מצעירים ויפים בני 20-30 שמילאו את הרחבה ואת החלל הפנימי של המקום. התיישבנו בחוץ ונטמענו אל תוך אווירת המסיבה שהקיפה אותנו. 

 

כיאה ל׳טיקי בר׳, הונלולו מתאפיין בצבעים עזים וחמים, באווירה לוהטת ובמלצריות יפות ואקזוטיות. הלב של הונלולו הוא תפריט הקוקטיילים המקורי והמגוון שרקחו אנשי המקום, כאשר המרכיב העיקרי הוא כמובן הרום, וכאן תוכלו למצוא את המגוון הגדול ביותר של סוגי רום בישראל - בהירים, כהים, נקיים, מתובלים, צעירים ומיושנים.

הונולולו, B-A-N-A-N-A-S, צלם אסף קרלה

B-A-N-A-N-A-S, צלם אסף קרלה

 

לצד הרום מככבים פה הרבה מיצי פירות בדגש על פירות טרופיים (אננס, פסיפלורה, קוקוס, פפאיה); ליים ותמציות תבלינים המכילות קינמון מקדמיה, פיסטוקים ושקדים. כמו בברי הטיקי הטובים בעולם גם להונולולו עוצבו כוסות קוקטייל מקרמיקה בעבודת יד ובעיצוב המקום נעשה שימוש בסמלים ודמויות פולינזיות, ולעתים גם אינדיאניות.

הונולולו, Painkiller#3, צלם אסף קרלה

 Painkiller#3, צלם אסף קרלה

 

ומה אוכלים פה?

התפריט של הונלולו מורכב ממנות יפות ואקזוטיות המושפעות מהמטבח הפולינזי עם נגיעות של המטבח האסייתי. התפריט, שנבנה על ידי דור אבן (הרברט סמואל, טאייזו, פלורנטין האוס), מציג מנות שמהוות פן משלים לקוקטיילים ומחירן נע בין 28-78 ₪ למנה.  

 

המנות המומלצות:

קערת פוקי סלמון -  סביצ'ה סלמון ג'ינג'ר, בצל ירוק, אבוקדו, כרוב סגול מוחמץ, אורז סושי ואצת נורי בטמפורה- 56 ש״ח

הונולולו תיקי בר, קערת פוקי סלמון, 56 ₪, צלם אסף קרלה

טאקו שריפמס טמפורה / פטריות - שתי יחידות טאקו יפות, פריכות וטעימות במילוי מושלם 

הונולולו תיקי בר, קערת פוקי סלמון, 56 ₪, צלם אסף קרלה

סלט פפאיה, עם פפאיה ירוקה, גזרים צבעוניים, רוטב בוטנים וליים, קריספי שאלוטס - 48 ש״ח

פיצה טונה, - מנת הדגל של המקום שהיא בעצם טורטיה אפויה עם שום קונפי, ספייסי מיונז וקרם רימון, טרטר טונה ועירית - 68 ש״ח

גיוזה עוף / צמחוני - 4 כיסונים מאודים וצרובים+ סרירצ'ה הבית וסויה ג'ינג'ר - 37 ש״ח.

הונולולו תיקי בר, גיוזה במילוי עוף צימחוני, 35 ₪, צלם אסף קרלה

לקינוח - אל תפספו את הפנקוטה המיוחדת שמכינים כאן על בסיס חלב קוקוס ומגיעה עם קורנפלקס - בתחלה זה נראה כמו ארוחת בוקר של אלופים, אבל כבר מהביס הראשון אתם תופתעו מהטעמים ומהשילוב המוצלח בין פנקוטה לקורנפלקס.

 

שורה תחתונה

׳הונלולו׳ הוא אחד המקומות החדשים והחמים בעיר ששווים לפחות ביקור אחד. קונספט ה׳טיקי׳ הייחודי, הוטמע פה בצורה כל כך מלאה ויצירתית, והתוצאה היא מנות יפות, טעימות ומושקעות (למרות שהן מעט קטנות ביחס למחיר שלהן), אלכוהול מצוין, שירות לבבי ומקצועי ואווירה תוססת, בועתית, מנותקת והפי הפי הפי - בדיוק כמו שאנחנו אוהבים. 

 

איפה: בן עמי 13 תל אביב - כיכר דיזינגוף מול קולנוע רב חן

מתי: משש בערב ועד שלוש לפנות בוקר

מחירים: סבירים

אווירה: הוואי זה כאן

קהל: בני 20-30 יפים, שמחים ותוססים

השוס: המלצריות המהממות

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.