חיפוש

דייג אוהב דגים?

מסעדת הדגים בנמל עין-גב משיקה תפריט חדש מבוסס על חומרי גלם טריים ואיכותיים. כתבנו הצפוני בן לוי נסע עד למזרח הכנרת כדי לבדוק את העניין

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
מסעדת הדגים בנמל עין-גב, משיקה תפריט חדש בניצוחו של שף הילאל סבאח. התפריט החדש שנבנה בהנחיית היועץ הקולינרי יענקל'ה שיין, מבוסס כולו על חומרי גלם טריים ואיכותיים, ביניהם דגים טריים מימת הכינרת.

מקום עם היסטוריה

מסעדת הדגים החלה דרכה בראשית שנות ה -40, אז גם נוסד קיבוץ עין גב, השוכן על  שפת הכנרת המזרחית ,במסגרת הקמת יישובי חומה ומגדל. חברי הקיבוץ נלחמו במלחמות הישרדות אל מול התקפות הסורים הכבדות לאורך שנות הקמתו הראשונות וקבעו את גבולה הצפוני של ישראל דאז. ה"מסעדה" היתה אז רק שולחן ערוך עם כריכים, בננות וכוסות חלב ונוהלה על ידי החבר גרשון כהן ז"ל, שהיה "פותח שולחן" כשהבחין בספינת מבקרים השטה מכיוון טבריה. במקום ביקרו דוד בן גוריון, טדי קולק, מכובדי העדות השונות, שרים ושגרירים, כתבים זרים ועוד. עם הזמן, הוקם במקום מזנון, בו הוגשו אמנונים וסרדינים טריים ומטוגנים- שהובאו על ידי דייגי הקיבוץ הישר מהכנרת. לימים, הפך המזנון ל'מסעדה של גרשון', ממנה צמחה 'מסעדת הדגים של עין-גב'. אין לוחם בסדיר או במילואים שאינו זוכר באהבה וגעגועים את המסעדה הוותיקה שאירחה את חיילי צה"ל לאורך הקרבות ושירותם בגולן. כיום שודרגה ועוצבה המסעדה ומגישה תפריט מרענן וחדש. בתפריט המסעדה החדש, מגוון רחב של דגים טריים, לצד מנות מרעננות, בין המנות: פראנה לצד שמן זית, זרעי עגבנייה, פלפל חריף וקציפת חציל, קרפצ'יו חציל- חציל קלוי, יוגורט, צנונית, פלפל חריף, עגבנייה, בצל ירוק, גבינת פטה, סלט קיסר- חסה, לבבות ארטישוק כבוש בגריל, קרוטונים, רוטב קיסר וגבינת פרמז'ן, סלט של ירוקים- עלי חסה, תמרים, עגבניות שרי, גבינת ריקוטה פרסטה וסילאן, צנצנת סרדינים- סרדינים כבושים מהכנרת בשמן... מסעדת הדגים בעין גב בצל כבוש בחומץ ועשבי תיבול, לבנה עם עגבניות שרי, בזיליקום ושמן זית, מרק ארטישוק עם קראסט אריסה, זרעי עגבנייה וגבינת ריקוטה, מושט מטוגן עם צ'יפס, פילה מושט עם פריקי ותבשיל אפונה, פילה מושט עם תפוחי אדמה ורוטב שמנת פטריות... פילה מושט שווארמה מושט על טחינה וגרגירי חומוס, סרדינים מטוגנים מהכנרת עם איולי אריסה, לברק שלם מטוגן או אפוי בתנור עם ירקות בגריל, פיש & צ'יפס עם רוטב טרטר, קיש בטטה, גבינות ותימין לצד סלט ירוק עם ויניגרט סילאן. לקינוח נאכל שטרודל תפוחים עם גלידת וניל וקצפת. שטרודל תפוחים מסעדת הדגים  ממוקמת בנמל עין גב, לחופה המזרחי של ימת הכנרת, ממש על קו המים, צופה להרים סביב, אל נוף הגליל ומורדות העיר טבריה. המסעדה מאופיינת באווירה קסומה ושלווה כשברקע רחש הגלים. הסועדים יכולים לצפות בדייגים המנוסים של עין גב , החוזרים עם שללם בספינות המצוידות ברשתות דייג גדולות, השקיעות המרהיבות ומראה הכינרת. המסעדה פתוחה כל ימות השבוע מהשעה 12:00 ועד אחרון הסועדים.
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.