חיפוש
לקניה!

אם שותים, רוקדים

השבוע רואי פרסול ממליץ לכם על אירוע מוסיקה ובירה שלא כדאי לפספס, על ארוחת ערב שהיא ארוחת בוקר, בקבוק יין אחד ויש גם קוקטייל שתוכלו להכין לבד בבית

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

פסטיבל גולדסטאר סאונדסיסטם חוזר 

זה כבר הפך למסורת: פרויקט הדגל של גולדסטאר וזאפה חוזר עם הופעות בהאנגר 11 בתל אביב וברחבי הארץ במהלך ינואר ופברואר. סדרת ההופעות נקראת "מנגנים אלבומים", והשנה היא תארח את צמרת היוצרים המקומיים, וותיקים וצעירים למסע מוזיקלי בין האלבומים האהובים ששינו את מפת המוזיקה הישראלית. כל ערב הוא מסע חד פעמי שנותן לקהל הזדמנות לחזור לאלבומים האייקונים שיצאו בישראל.


בין המשתתפים השנה: 
24.1  כנסיית השכל עם אלבום הבכורה "דברים בלחש" ולהקת ג'ירפות עם האלבום "גג"
26.1 פורטיס - 30 שנה ל"סיפורים מהקופסא".
30.1 ברי סחרוף - "נגיעות" 
31.1 עידן עמדי - "בזמן האחרון" 
2.2  הראל סקעת - מופע העשור לאלבום הראשון
7.2 אברהם טל -  חוזר לאלבום "שוטי הנבואה"


Brinner - Breakfast for Dinner

ב 2018 השיקו בקבוצת מסעדות בנדיקט ארוחות בוקר חדשות המשתלבות נהדר עם הטרנד הכי חם של השנים האחרונות. בדומה לבראנץ' המפגיש בין ארוחת הבוקר לצהריים, בבנדיקט החליטו להשריש לראשונה את הברינר בישראל, כארוחה מהפכנית המביאה את הבוקר לערב.


הברינר הוטמע במסעדות רבות ודיינרים בכל רחבי ארצות הברית, כארוחה המפגישה בין הבוקר לערב. כך הוכתר כאחד הטרנדים הלוהטים בשנים האחרונות. ולהשלמת החוויה מוגשים קוקטיילים מיוחדים המתאימים לארוחה.


בין הקוקטיילים החדשים: ולווט מוקה- קוקטייל קפה אגוזי לוז ושוקולד מריר עם בייליס, פימס קוקטייל- קוקטייל פימס מלא פירות ולימונדה, פינק מרגריטה- קוקטייל תות גויאבה על בסיס טאקילה. 32 ₪ לקוקטייל. 


צוות הברמנים של הבנדיקט נידב עבורנו מתכון לפינק מרגריטה שלהם: 

20  מ"ל מונין מחית תות
45  מ"ל מיץ גויאבה
15  מ"ל מיץ לימון
50  מ"ל אספלון בלאנקו

מוזגים את כל המרכיבים לשייקר, מוסיפים קרח ומשקשקים חזק. מסננים לכוס הייבול מלאה בקרח ומקשטים בפלח לימון ורוזמרין.

 

בקבוק השבוע: גמלא השמורה ברוט NV

החדש של גמלא מציג מאפיינים של ליים ותפוח ירוק לצד רמזים לאפרסק ופריחה, כל זאת תחת מעטפת של ניחוחות עדינים של בגט קלוי. זהו יין מבעבע ונגיש במיוחד שיהווה ליווי מושלם לכל ארוחה. גמלא השמורה ברוט מורכב מחלקים שווים של פינו נואר ושרדונה. היין מיוצר בדקדקנות על פי השיטה המסורתית, הכוללת סחיטת אשכולות שלמים ותסיסה שנייה בבקבוק. כל בקבוק עבר יישון של שניים עשר חודשים לפחות על משקעי השמרים. מרבית הפרי שממנו יוצר היין נבצר בבציר 2015. מוכן לשתייה כעת, ויישמר בתנאי שתייה מצוינים כחמש שנים מיום צאתו לשוק.
מחיר כ- 77 ₪. 

גמלא שמורה ברוט, כ75 שח ענת לנדאו

גמלא שמורה ברוט, כ 75 שח. צילום: ענת לנדאו

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.