חיפוש

גבינות בצמרת

קניון G צמרת בתל אביב מתחדש בסניף חדש של רשת הבוטיק "בית הגבינות". היינו בהשקה והבאנו לכם כמה מתכונים.

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים
במסגרת השקת הסניף החדש של רשת מעדניות היוקרה 'בית הגבינות', נערכה סדנת בישול חד פעמית של השף שאול בן אדרת (התרנגול הכחול), שהדגים 4 מתכונים מקוריים על טהרת הגבינה. בין המנות: סלט סלק טרי עם גבינת סנט מור בורלה, גבינת פיקורינו צלויה בדבש, שקשוקת תרד בגבינת קשקבל ופסטת ארטישוק וגבינת גרוגונזולה. הרשת שקיימת כבר 20 שנה, מתמחה בייצור גבינות וסלטים על פי מתכון מקורי בלעדי, פילוט דגים במקום, מייבאת גבינות קשות ורכות מאירופה ומהעולם כולו ומציעה מוצרים משלימים כגון פסטות, ריבות ומטבלים באיכות הטובה ביותר. במקום תמצאו גבינות גורמה יוקרתיות, כדוגמת גבינת גרוייר 1655 השווייצרית, דליס דה בורגון הצרפתית, לצד גבינות מקומיות כמו גבינת עיזים עם פטריות כמהין, מבחר עשיר של גבינות רכות וכחולות וגבינות בייצור עצמי בטעמים חדשים וייחודיים לרשת.  בנוסף הבוטיק מציע מעדניית סלטים עשירה על פי מתכונים מקוריים. איפה: קניון G צמרת תל אביב

והנה המתכונים שהבטחנו (גזרו ושמרו ל'שבועות'):

סלט סלק טרי בויניגרט של מיץ רימונים וגבינת סנט מור בורלה 

4 סלקים טריים יפים 50 גר' צנוברים קלויים 2 כפות של נענע קצוצה 2 כפות של כוסברה קצוצה 8 שזיפים מיובשים מגולענים 4 כפות של מיץ רימונים / רכז רימונים 2 כפות חומץ בלסמי 2 כפות סילאן 2 כפות שמן זית מלח פלפל גבינת סנט מור סוכר חום אופן ההכנה לקלוף סלקים ולחתוך לקוביות של 1 ס"מ x 1 ס"מ מדוייקים להכין מרינדה מרכז רימונים, חומץ בלסמי, סילאן, שמן זית, מלח ופלפל. לקצוץ שזיפים לרצועות דקיקות לערבב את הכל לפרוס גבינת סנט מור לפרוסות של חצי ס"מ, לפזר מעל מעט סוכר חום ולשרוף עם ברנר, כמו קרם בורלה.

פסטה ארטישוק וגבינת גרוגונזולה

1 חבילת פסטה שבלולים או פפיונים 4 כפות שמן זית 4 יח' שום קלוף פרוס 20 יח' זיתי טאסוס מגולענים 8 יח' חצאי ארטישוק רומאי משומר בשמן זית 50 גרם גבינת גרוגנזולה מלח ופלפל אופן ההכנה: במחבת עם שמן זית לטגן שום זיתים וארטישוק כ-4 דקות לבשל פסטה למידת אל דנטה לסנן ממים להוסיף לפסטה את תערובת הארטישוק והזיתים לערבב להמליח ולפלפל להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעל גבינת גרוגונזולה

פיקורינו צלויה עם דבש

50 גר' גבינה פיקורינו פרוסה בעובי 1/2 ס"מ 2 כפות דבש אופן ההכנה: את הגבינה להניח על הגריל או מחבת משומנת לדקה לצריבת הגבינה ,להזהר שלא ימס שיקבל צבע שחום לטפטף דבש ולהגיש ריח משכר מלוח ומתוק ביחד קינוח או מנה ראשונה  
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.