חיפוש

האם ביסלי בטעם זעתר יישאר לנצח?

אז איך הגלידה החדשה "מגנום"? האם יש לכם אומץ לקנות שוקולד משופרסל? ואיזו אוזן המן כבר מככבת על שולחננו, למרות שהרגע היה פה ט"ו בשבט? אלון צרפתי עם מדור ביקורת מוצרי אוכל חדשים

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים


1.    ביסלי זעתר

ידענו כבר אינספור טעמים לביסלי, בסופו של דבר רובם מזכירים זה את זה. כן, גם ביסלי שווארמה וגם ביסלי זיתים (שניהם ז"ל) היו טעימים, אבל לא ממש הזכירו שיפודייה או ריח של קופסת שימורים חמוצים, ובכל זאת – טעימים. גם בגרסה המחודשת של ביסלי  זעתר (יצאה גרסת זעתר גם בעבר, תחת מיתוג אחר), הוא עדיין ממכר, עדיין אי אפשר להפסיק לנשנש ממנו, והוא טעים, מלוח בצורה מעודנת, ובכל זאת – הגריל והפיצה טעימים יותר. 

 

2.    גלידות מגנום פיינטרס

ביקורת הושמעה כלפי שטראוס, שהחליטה להתחרות ב"בן אנד ג'ריס" עם גלידות שמנת בסדרת "מגנום פיינטרס" – למרות שאין בהן שמנת. לא התעכבנו לגבי רשימת הרכיבים, אבל כן בדקנו את הטעם. ומה נאמר – לעזאזל, עם או בלי שמנת, זו פשוט גלידה בעלת מתיקות מעודנת ומעטפת שוקולדית קשיחה שמתפצחת ומגלה תחתיה עונג חורפי משגע. אז בריאות אין פה, אבל קצת שחיתות עוד לא הרגה אף אחד.

 

3.    פתי בר מכוסמין

מודה: לפעמים אני מנסה לעבוד על הילדים ולהחליף מוצרים מזיקים בכאלה שהם פחות. אלא שרוב התחליפים לא טובים מספיק, והילדים מיד מרגישים: "יש לזה טעם מוזר". על הביסקוויטים מכוסמין (להבדיל מאלו המיוצרים מקמח לבן), הם לא עלו! ביסקוויטים פתי בר של "גורי" נראים כמו הדבר האמיתי וטעימים כמותם, ויחד עם שכבת שוקולד דקה (המקורית, של "שחר", לא התחליף) – זו כמעט ארוחת ביניים מאוזנת. 

 

4.    צ'יפס אורז מלא

צ'יפס רק יש אחד. זה טוב וזה לא טוב. כי הצ'יפס המוכר, השמנוני, בשקית האדומה, שמככב בכל יומולדת ובכל טקס פרידה מעובד, מכיל כל כך הרבה קלוריות מיותרות, שטוב שאין לו מתחרים. והנה, "תבליני מימון" מייבאים מבולגריה(!) צ'יפס חלופי בשם EXTRA, שאיננו עשוי מתפוחי אדמה, הוא עשיר יותר בחלבון ובעל רמת שומן נמוכה יותר. טעמנו מצ'יפס האורז המלא (רעיון נחמד) בתוספת פפריקה. הטעם – מליחות מעודנת; הפריכות – נאה פלוס; ההתמכרות – נרשמה; עם זאת, אחוז השומן עדיין גבוהים (13%) והחלבון סביר (8%). 

מגנום

5.    יינות מבעבעים

כמי שנחשבים למומחים בתחום היין המתוק מוסקטו, תמיד העדפנו את זה של יקבי כרמל. והנה, חגיגה לעיניים, לאף ולחך: היקב משיק שלושה סוגי יינות לבנים קלים, מתקתקים ומבעבעים חדשים, בעלי אחוזי אלכוהול נמוכים (5-6 בלבד) ועדיין מרימים אירוע חברתי נעים או סתם מתאימים לצד ארוחת ערב קלילה. גם המחירים (30-40 שקלים) סבירים לגמרי, מה שאומר שבסיבוב הבא בסופר נשנה שני בקבוקים.

 

6.    סדרת בשרים קפואים

הסגר הזה הצליח במשימה שלא צלחנו בה זמן רב: להקדים את האביב ולהוציא את הגריל מהארון לטובת המרפסת. הסיבה: נתחי הבשר החדשים Good to Meat של חברת פסקוביץ'. ארבעה סוגי המבורגרים (כולל טלה), קבבים (כולל קווקזי), נקניקיות (גם טורינו) ובקר טחון - תיבלנו קלות, ונהנינו מכל ביס. הבשר אומנם מגיע קפוא, אבל האיכות גבוהה, הוא מתמסר בקלות לגריל ולמחבת והטעם יוצא כמעט כמו בשר טרי. 

 

7.    שוקולד ממולא קרם תפוחי עץ

אנחנו בוחנים בשבע עיניים מוצרים הנמכרים תחת "מותג פרטי" של הרשת שבה הם נמכרים. לעתים המוצרים האלה מיוצרים באותו המפעל כמו מותג אחר, "נחשק" יותר, ואז סתם כואב הלב לשלם יותר; ולעתים דווקא האיכות שלו ירודה ולא משתווה למותגים המתמחים. טבלאות השוקולד הממולא Single Origin של שופרסל יוצרו מפולי קקאו שגדלו בפרו וברפובליקה הדומיניקנית - וכבר נרגענו. אחרי שטעמנו את המילוי המקורי קרם תפוחי עץ, הבנו שיש פה טוויסט בעלילה. אומנם שופרסל ולא נעים להביא את זה מתנה למישהו, אבל רבאק, טעים! 

 

8.    חטיפים אפויים

לא יודע מי הגה את השם "קו-קווים" למותג של חטיפי אוכל (ולא לחברת אוטובוסים חדש), אבל אם מתעלמים ממשחק המילים המקול-קל הזה, יש לנו פה סדרה משובחת למדיי של חטיפים איטלקיים אפויים, בעלי אחוזי שומן נמוכים יותר, תחת המותג FREE: עם זיתים ועגבניות (טבעוני), עם רוזמרין (טבעוני) ועם גבינת פקורינו. טעמנו, נהנינו, נקנה שוב.

 

9.    גרנולה אורגנית

מדפי הסופר מתפקעים מכמות צנצנות ושקיות הגרנולה המוצעות. מבט זריז בהן מגלה שרובן מפוצצות בסוכר, וכמות הבריאות שבהן שולית. אם כבר אתם אוהבים את היוגורט עם גרנולה, הנה אופציה מאוזנת יותר - Love Crunch היא סדרת גרנולה אורגנית. אהבנו את גרנולה אורגנית מפתיתי שיבולת שועל עם שברי שוקולד מריר, שבבי קוקוס, תות שדה ופטל מיובשים, העשירים בטעמים ולא נותנים ללשון לנוח.

 

10.    אוזני המן עם שוקולד ושברי בייגלה

נדמה שלמרות מסורת החג, רוב הישראלים לא אוהבים מילוי פרג באוזני ההמן שלהם. בקונדיטוריית העילית ביסקוטי מצליחים גם השנה להמציא את הפרג מחדש, עם אוזניים במילוי פרג הדרים, שמאזן מעט את המרקם הפרגי, לצד עוגת גבינה עם פרג ושקדים, שגורמת גם לאלה שלא מחבבים את הזרעים השחורים לשנות דעתם. יותר מכולם אהבנו דווקא את אוזני ההמן הרכות במילוי תמרים ואגוזים – לא פחות קלאסי; ואת הטרנד החדש – שוקולד לבן ושברי בייגלה. הלכה הדיאטה.

אוזני המן

 

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.