בתוך ים של בקבוקים נשיים, אלגנטיים, מעוגלים ומעודנים, מגיע אלינו בושם חדש, שמגיע, תאמינו או לא, בבקבוק שנראה בדיוק כמו חומר ניקוי!
הרעיון שעומד מאחורי הבושם החדש לאישה MOSCHINO FRESH הינו הצבה של שתי אנטיתזות זו לצד זו - מוצר הניקוי הביתי והמוכר לכל, לצד הנקטר של מותגי היוקרה- הבושם. גבוה מול נמוך, אפרורי מול זוהר, דכאני למול עצמאי, הבושם פרש של מוסקינו לא יכול להשאיר אף אחד אדיש. עיצוב כיפי בצורת תרסיס ניקוי חלונות, אבל מחומרים איכותיים ותוספת אלגנטית של פס זהב מהודר.

מוסקינו בבקבוק לשטיפת חלונות. קטעים. צילום: יח"צ חו"ל
אחרי השוק הראשוני מסירים את כפפות הניקוי ומתמסרים למוצר כבושם ולא כקוריוז. הניחוח עצמו מרענן מאוד כמתבקש מבושם בשם "פרש", ניחוח נקי ושמח עם תווים של הדרים, פטל, אדמונית ופצ'ולי. אהבתי את הבחירה בדוגמנית לינדה אוונג'ליסטה לקדם את הקמפיין, אותה גברת שהודיעה לעולם שבעבור פחות מעשרת אלפים דולר ליום היא אינה טורחת לקום מהמיטה, עולה כעת על בגדי ניקיון וממרקת חלונות כשהיא מאופרת בקפידה. הומור, שמחת חיים וקריצה בבקבוק בושם.
אני אומרת, שווה לקנות את הבושם רק בשביל התגובות של הסביבה - מובטח לכן שאף אחד לא יישאר אדיש. רק קחו בחשבון, לא להשתמש בחברת אנשים שלוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות, הם עלולים להיבהל.
ציון במדד ויטרינה: 8.8
איפה: ברשת סופר פארם, משביר לצרכן וניו פארם
כמה: עד סוף אפריל יימכר ב 219 ש״ח בסופר פארם , 199 ש"ח משביר לצרכן וניו פארם